Jenny Harrington ”ångrar” att hon inte ägde denna bankaktie

By: Wajeeh Khan
Wajeeh Khan
Wajeeh är aktivt intresserad av världsfrågor och teknik, är en ivrig läsare och älskar att spela bordtennis på fritiden. Läs mer.
on jan 13, 2022
  • Piper Sandler uppgraderade Wells Fargo till "överviktig" med ett prismål på $64.
  • Jenny Harrington höll med om den hausseartade uppmaningen på CNBC:s "Halftime Report".
  • Aktierna i företaget för finansiella tjänster har ökat med 20% på mindre än en månad.

Wells Fargo & Co (NYSE: WFC) har ökat med cirka 20% på mindre än en månad, men Wall Street-analytiker är övertygade om att aktien inte är slut på juice ännu.

Piper Sandler ser en uppsida till 64 dollar per aktie

I ett meddelande på onsdagen höjde Piper Sandler-analytikern Scott Siefers sitt betyg på Wells Fargo till ”övervikt” och höjde sitt kursmål till $64 per aktie, vilket representerar en uppsida på cirka 15% härifrån.

Vill du ha de senaste nyheterna, heta tips och marknadsanalyser? Prenumerera på Invezz nyhetsbrev idag.

Det finansiella tjänsteföretaget hittade också en plats på Morgan Stanleys lista över toppval för 2022. Investmentbanken säger att aktierna i Wells Fargo kan klättra till $61. De hausseartade samtalen är baserade på en signal från US Fed om att den kommer att bli mer hökisk när det gäller att hantera inflationen.

Både Piper Sandler och Morgan Stanley tycker att Wells Fargo är mer känsligt för räntehöjningarna. Tidigare i veckan sa JPMorgans Jamie Dimon att han skulle bli förvånad om centralbanken bara höjer räntorna fyra gånger under 2022.

Jenny Harrington håller med om den hausseartade uppmaningen

CNBC:s ”Halftime Report” höll Gilman Hill Asset Managements Jenny Harrington med om de positiva åsikterna om Wells Fargo och sa att hon ångrade att hon inte ägde aktien.

Den har ökat med 66% under de senaste 52 veckorna; 17% hittills i år, och jag gillar samtalet. Vi kom inte in i rätt tid, och jag ångrar det. Det är sannolikt inte ytterligare 66% framför det, men jag tror att det finns en bra uppsida härifrån. Så jag ångrar att jag inte äger den just nu.

Wall Street-bankerna är planerade att börja rapportera sina kvartalsresultat från fredag. Wells Fargo hade toppat uppskattningarna under sitt senaste rapporterade kvartal. Det handlas för närvarande till ett pris-till-vinst-förhållande på 13,34.

Investera i krypto, aktier, ETF:er & mer på bara några minuter med vår föredragna mäklare, eToro
10/10
67% of retail CFD accounts lose money