Bör du chansa på FIFA NFT:er på OKX

Av:
nov 24, 2022
Listen to this article
  • Fotbolls-VM har blivit ett populärt evenemang den här veckan.
  • OKX lanserade FIFA NFT:er, som folk kan handla medan evenemanget fortsätter.
  • OKX ökade den totala prispotten för tävlingen.

Det pågående fotbolls-VM förväntas dra miljarder tittare globalt. Evenemanget förväntas också bli en boom för blockkedjeindustrin. Ett av de främsta företagen som vill dra nytta är OKX, som lanserade OKX NFT Football Cup. Du kan läsa mer om dessa NFT här. Så, är det en bra idé att handla dessa NFT?

Är OKX FIFA NFT:er värda det?

Här är några snabba fakta att överväga när du ska ta beslutet om du vill vara en del av OKX NFT Football Cup:

Vill du ha de senaste nyheterna, heta tips och marknadsanalyser? Prenumerera på Invezz nyhetsbrev idag.

  • Du kan prägla upp till tre lag-NFT:er utan kostnad (en på hemsidan, två till i OKX-appen).
  • Alternativt kan du köpa lag-NFT:er genom mäklarens Marketplace / andrahands NFT-marknad.
  • Om laget du präglat NFT:er för vinner får du en del av den bestämda vinstsumman.
  • Din individuella vinst beror på den totala mängden lag-NFT:er.

OKX:s Football Cup NFT:er har blivit populära bland handlare och kryptoanvändare. Enligt dess hemsida har de flesta människor präglat NFT:er till stöd för Brasilien följt av Argentina, Tyskland, Frankrike och England.

Dessa team har haft över 72 158 personer som präglat sina NFT:er. Totalt har dessa lags prispotter samlat in över 834k USDT. Andra populära lag är Belgien, Spanien och Nederländerna.

Dessutom är processen att prägla och handla med NFT:erna relativt enkel. Allt du behöver göra är att skapa NFT för ditt föredragna lag och vänta på att matchen ska ta slut. Dessa belöningar kommer att fortsätta att öka allt eftersom världscupen fortsätter.

Under knockout-stadiet kommer OKX att lägga till 10 USDT för varje NFT. Till exempel, om Argentina och Frankrike spelar och de två har 200 och 300 NFT i gruppspelet, kommer OKX att lägga till 5 000 USDT i prispotten. Därför, baserat på din förutsägelse skicklighet och tur, är det möjligt att göra betydande avkastning.

Låg risk, hög belöning

Hela processen verkar vara en rolig sak att göra när du tittar på världscupen. Den har också en låg risk och hög belöningspotential beroende på hur världscupevenemanget fortgår. Gratis prägling av fotbolls-NFT upphör när gruppspelet avslutas den 3 december.

En högre belöning sker i tredjeplatsens match, där spelet har en fast prispott på 100 000 USDT. Om bara ett litet antal personer förutser det vinnande laget kommer dina chanser att vinna en betydande summa pengar att öka. I gruppspelet har användarna en chans att dela 20 000 USDT per match.

En annan anledning att överväga dessa NFT är att det är ett bra tillfälle att delta i kryptoindustrin eftersom priserna på de flesta mynt fortfarande är under press. De flesta mynt, inklusive Bitcoin (BTC/USD) och Ripple (XRP/USD) har sjunkit kraftigt denna månad. Som sådan ger handel med dessa NFT:er goda möjligheter att diversifiera din inkomst.

De är också säkra eftersom de är baserade på Ethereum. Som sådan är det nästan omöjligt att förlora dina NFT:er.

Slutligen finns det ett bra sätt att avsluta NFT. Du kan vänta tills ditt lag spelar och se resultatet. Alternativt kan du bränna ditt lags NFT:er och avgöra belöningarna du vann under knockout-stadiet. Efter att ha bränt dina NFT:er kommer du inte att ha rätt till några fler belöningar från laget.

Det finns två huvudrisker för handel med dessa NFT:er. För det första finns risken att ditt lagval inte kommer att lyckas. Om din förutsägelse misslyckas kommer dina pengar att överföras till vinnarens prispott.

För det andra, innan åttondelsfinalen slutar och knockout-steget börjar, kan deltagarna inte bränna sina NFT:er. Det enda alternativet är att behålla NFT:er tills matchen slutar eller sälja dem. I detta skede är det möjligt att avsluta med förlust.