Mike Novogratz säger att en decentraliserad revolution pågår – vad betyder detta för AltSignals?

Av:
Mar 17, 2023
Listen
  • AltSignals ser ut att få stora vinster, med Bitcoin som når $27k när investerare vänder sig till krypto.
  • AI-drivna kryptovalutor tar fart, särskilt med de senaste funktionerna i GPT-4.
  • AltSignals har lanserat ett förköp för sin AI-drivna plattform ActualizeAI.

Följ Invezz på TelegramTwitter och Google News för de senaste uppdateringarna >

Priset på Bitcoin (BTC/USD) steg över $27 000 på fredagen och nådde en 9-månaders högsta då krypton studsade högre efter veckans turbulens i den amerikanska banksektorn. Mitt i rallyt till $27k för BTC och nära $1 750 för ETH twittrade Galaxy Digitals vd Mike Novogratz att det var dags för krypto och att “den decentraliserade revolutionen pågår.”

Utbrottet för BTC kommer mitt i rapporter om att US Federal Reserve lade till 0,3 biljoner dollar till sin balansräkning den senaste veckan. Kort sagt, Fed utnyttjade över 300 miljarder dollar i vad som ses som en “kvantitativ lättnad”, med bankupplåning som ökade efter kollapsen av Silicon Valley Bank och Signature Bank och stor oro för First Republic Bank.

Vad betyder det senaste kryptorallyt för AltSignals (ASI)?

Bitcoin kan vara i början av en ny tjurcykel, som mitt i den övergripande krypto-återuppkomsten kan kombineras med den kraftfulla berättelsen om artificiell intelligens (AI) för att driva kryptoprojekt som AltSignals till en ny nivå. Redan nu ser AI-relaterade kryptoprojekt massiv dragkraft när ökningen av artificiell intelligens fortsätter att fängsla teknikindustrin.

Enligt CoinGecko-data har marknadsvärdet för krypto AI-undersektorn hoppat till 1,95 miljarder dollar, en ökning med 9% under de senaste 24 timmarna. Med övergripande vinster som förväntas över hela linjen under en kryptotjurmarknad, är förutsägelser för AltSignals att den gå upp. Detta kan vara särskilt explosivt efter förförsäljningen av den inhemska ASI-tokenen.

Du kan köpa ASI genom att gå med i förköpet här.

AltSignals: Microsoft och Google visar att AI är framtiden

Utan tvekan är den hetaste artificiell intelligens (AI) relaterade nyheterna idag kring GPT-4, den senaste modellen av OpenAIs mjukvaruteknik för stora språkmodeller som debuterade 2022 med ChatGPT.

Bland ekosystemjättarna som utnyttjar det bredare generativa AI-utrymmet finns Google och Microsoft. Medan Microsoft har investerat över 10 miljarder dollar i GPT-4:s OpenAI, har Google lagt 300 miljoner dollar på Anthropic.

Tidigare i veckan meddelade Google att det tillåter företag att testa sina ChatGPT-liknande generativa AI-funktioner – och Microsoft följde snabbt efter med integrationen av GPT-4-liknande generativ AI-språkteknologi till sin Microsoft 365-svit och Bing.

De AI-drivna funktionerna kommer att vara tillgängliga via Copilot, ett verktyg som företaget säger kommer att revolutionera hur Microsoft-användare utnyttjar Word, Excel, Outlook, PowerPoint och Teams. Copilot testas för närvarande av ett 20-tal kunder, inklusive flera Microsoft-partners i Fortune 500.

Vad är AltSignals and ActualizeAI?

AltSignals är en leverantör av handelssignaler som använder naturlig språkbehandling och maskininlärning för att identifiera mönster i marknadsdata och tillhandahålla handelssignaler till sina användare. Plattformen erbjuder tre prenumerationsmodeller: AltAlgo, Forex eller Binance Futures. Användare som prenumererar kan utnyttja signaler för att göra mycket exakta affärer.

Buzzen om AltSignals idag följer plattformens kommande och efterlängtade AI-drivna handelsverktyg som heter ActualizeAI.

En offentlig försäljning av en ny token kallad ASI och som kommer att driva ActualizeAI gick nyligen live, och förköpet väckte stort intresse för att se mer än $100 000 samlas in på mindre än 24 timmar. Förköpet har hittills samlat in 480 000 dollar i takt med att intresset för AI-relaterade kryptovalutor ökar.

När GPT-4 och framtida iterationer av den revolutionerande AI-tekniken fortsätter att ta form, är det troligt att ActualizeAI kan bli den mest kraftfulla handelsalgoritmen på marknaden. Att bygga på en redan framgångsrik affärsmodell och integrera den mest kraftfulla artificiella intelligensen, maskininlärning, prediktiv modellering och NLP-funktioner (natural language processing) är det som gör AltSignals till en så stor affär idag.

AltSignals säger också att ActualizeAI kommer att dra nytta av förstärkningsinlärning, en funktionsuppsättning för att se systemet förstå risk-till-belöningsförhållandet över spot-, termins- och optionshandel.

Ska du köpa ASI-tokens idag? Här är varför detta kan vara en bra investering

AI-berättelsen är en kraftfull trend idag, där teknikjättar som Google och Microsoft driver innovationssprånget. Som nämnts illustrerar GPT-4 precis vad som är möjligt i hela ekosystemet.

AltSignals position som en av de ledande signalleverantörerna och dess inmarsch in i AI-framtiden underblåser verkligen förförsäljningsfasen av dess ASI-token. För närvarande kan man köpa ASI-tokens billigt för $0,012. Men värdet på tokensen stiger och kommer att nå över $0,022 i slutet av förköpet. När det gäller prisprognoser kan denna token explodera när ActualizeAI går live om några månader.

Främst eftersom ASI-innehavare är inställda på att ha mer än bara livstidsåtkomst till högkvalitativa kryptosignaler på ActualizeAI, kan det inte alls vara en dålig idé att få tokens till låga priser.

Dessutom kommer ASI-tokensinnehavare att kunna betatesta nya verktyg på ActualizeAI och tjäna ASI-tokens för sina bidrag till ekosystemet.

ASI är också designad för att vara deflationär, vilket innebär att utbudet av tokens kommer att minska med tiden via en mekanism som kallas “tokenbränning”. Att permanent ta bort ett givet antal tokens från cirkulationen har den potentiella effekten att katalysera efterfrågan och därmed öka värdet på tokensen.

Intresserad av AltSignals? Besök deras hemsida för mer om projektet och förköpet.