Ad

Palantir (PLTR) aktien skjuter i höjden på AI-bet – Är AltSignals (ASI) tokenen att köpa?

Av:
May 9, 2023
Listen
  • Palantir-aktien kan växa när företaget projicerar lönsamhet mitt i intresset för artificiell intelligens (AI).
  • AltSignals AI-drivna plattform lovar att revolutionera handelsbranschen.
  • ASI-investerare kan se enorm avkastning när AI-berättelsen lyfter kryptoprojekt till nästa nivå.

Följ Invezz på TelegramTwitter och Google Nyheter för de senaste uppdateringarna >

Aktierna i Palantir Technologies (NYSE:PLTR) steg med mer än 27% på måndagen i efterhandel efter bolagets resultat för första kvartalet som slog analytikernas uppskattningar.

Letar du efter signaler och varningar från proffshandlare? Anmäl dig till Invezz Signals™ GRATIS. Det tar 2 minuter.

Palantir-aktien sköt också i höjden mitt i företagets vinstprognoser baserade på dess nya artificiell intelligens-drivna plattform. Med AI-berättelsen också särskilt stark inom kryptovalutaområdet, är det troligt att Palantirs starka utsikter för sin nya AI-produkt kommer att fungera på samma sätt för AltSignals (ASI).

AltSignals, ett ledande handelssignalföretag, introducerar också ett AI-drivet lager. Den inhemska token ASI är i förköp, som man kan gå med här.

Varför Palantirs AI-projektioner kan vara goda nyheter för AltSignals

Copy link to section

I sin resultatrapport på måndagen sa Palantir att de förväntar sig att förbli lönsamma 2023 efter att dess intäkter under första kvartalet ökade med 18% från år till år. Företagets VD Alex Karp sa i ett aktieägarbrev att mjukvaruleverantören förväntar sig intäkter på mellan 528 miljoner och 532 miljoner dollar under andra kvartalet och 2,19 till 2,24 miljarder dollar för året.

Men det är efterfrågan på företagets nya AI-plattform som har fångat investerarnas uppmärksamhet. Karp sa att efterfrågan och intresset från potentiella kunder för produkten är “utan motstycke.” Tillgängligt för vissa kunder från och med denna månad, Palantirs AI-lager tillåter kunder över kommersiella och statliga sektorer att utnyttja stora språkmodeller.

Känd för sina kontrakt med statliga myndigheter kommer AI-integrationen att vara avgörande för sådana operationer som militär underrättelsetjänst och beslutsfattande. Förtroendet för artificiell intelligens från vanliga företag som Palantir är en stark indikator på hur andra plattformar som erbjuder branschdefinierande produkter kan växa.

Palantir aktiekursutsikter

Copy link to section

PLTR ser ut som ett starkt köp, en av memeaktierna som har en verklig tillväxtbana bakom sig.

Palantir erbjuder inte bara investerare exponering för en investering relaterad till cybersäkerhet och militära kontrakt. De har en växande integration som gör det till en bra satsning för exponering på blockkedje-teknologimarknaden.

AI och big data kan också se PLTR potentiellt bli en av de bästa AI-aktierna. Förslaget är att det nuvarande priset på $7,74 för PLTR-aktien kan vara ett enormt fynd idag.

Vad är AltSignals and ActualizeAI?

Copy link to section

AltSignals är ett handelssignalföretag som lanserades för allmänheten 2017. Plattformen erbjuder för närvarande handelsvarningar och analysindikatorer via sin AltAlgo-tjänst, som täcker kryptovaluta, aktier och valutamarknader. Användare kan också komma åt handelsinformation på CFD:er.

Plattformen försöker förbättra sina signaler via AI, maskininlärning och naturlig språkbehandling. Även om AltAlgo är en redan framgångsrik produkt, förbättrar ActualizeAI sina möjligheter genom nya AI-ingångar – vilket ger användarna tillgång till signaler med ökade noggrannhetsnivåer.

ASI är en token som kommer att driva AltSignals AI-ekosystem. Innehavare kommer att ha tillgång till alla handelssignaler samt kunna handla och lagra $ASI-tokens i sina egna plånböcker. Tillgång till medlemsklubben kommer också med andra förmåner som deltagande i handelsturneringar eller att bidra till plattformsutveckling för belöningar och andra intjäningsmöjligheter.

Investerare har en chans att köpa ASI-tokens lågt under den pågående förköpet. Webbplatsen AltSignals ger en steg-för-steg-guide om hur man köper ASI. Detta inkluderar att ansluta till en plånbok som stöds, köpa och göra anspråk på tokens.

Bör du köpa AltSignals (ASI) token idag?

Copy link to section

Som framhållits ovan har mjukvaruföretaget Palantir stora prognoser för sin intäktstillväxt på framgången för sin artificiella intelligensplattform. Efterfrågan som ses med detta företags modell tyder på att AltSignals kommande ActualizeAI-lager kan komma ut på marknaden mitt i en ännu större efterfrågan på AI-verktyg.

Det är därför AltSignals och vad teamet bygger med ActualizeAI passar bra med investerare som för närvarande lägger pengar på sin token-försäljning. Vid nuvarande priser på $0,015 kan ASI-tokenen vara mycket billig. Priset kommer att stiga under förköpsfasen till $0,02274 och sannolikt explodera när AI-plattformen sätts i drift senare under kvartalet.

Att notera tokenen på större börser, som man såg med Pepe (PEPE) och Floki Inu (FLOKI) nyligen, kan antända ett nytt köptryck och se ASI handla mot mål som $0,5 och $1 2023 eller början av 2024. Artificiell intelligens-relaterade kryptovalutor har också varit igång hittills för att antyda att en ny tjurcykel skulle kunna katapultera priserna till nya toppar.

Ett bra sätt att titta på varför man ska investera i ASI är från AltSignals perspektiv. Vi kan mäta tillväxtpotentialen för detta företag från dess växande community och den enorma förväntan kring dess artificiella intelligens-drivna lager ActualizeAI.

Även om den förestående lanseringen av tokenen kan komma med förnyad efterfrågan, är det hållbarheten som kan komma med en robust marknad och användargemenskap som kommer att katalysera framtida vinster för ASI.

Intresserad av ASI? Gå med i förköpet.

Denna artikel har översatts från engelska med hjälp av AI-verktyg och därefter korrekturlästs och redigerats av en lokal översättare.

Aktier & Fonder Blockchain Kryptovaluta