Dell Technologies er en investeringskandidat med stor værdi

Af:
op Apr 13, 2022
Listen
  • Markedet for pc'er oplever en fornyet vækst.
  • Dell Technologies forventes at vinde i dette klima.
  • Selvom værdiansættelsen kunne falde en smule til $45, så vil aktien i sidste ende stige til $60.

Følg Invezz på TelegramTwitter og Google Nyheder for de seneste opdateringer >

Dell Technologies Inc. ( NYSE:DELL ) er en aktie at holde øje med indenfor computer hardware branchen. I sidste uge kom det frem, at Dells konkurrent indenfor branchen – HP Inc. – blev tilføjet til Berkshire Hathaways portefølje. Dette træk skyldtes den potentielt højere vækst i efterspørgslen på pc’er.

Er du på udkig efter signaler og advarsler fra professionelle handlere? Tilmeld dig Invezz Signals™ GRATIS. Det tager 2 minutter.

I denne uge er det kommet frem, at virksomhederne i denne branche har afsendt mere end 80 millioner enheder på trods af udfordringerne i forsyningskæden. Baseret på disse oplysninger, så mener vi at Dell ville være en god porteføljekandidat for værdiinvestorer.

Selskabet handles i øjeblikket til et kursmål på $46,95, og viser tegn på en faldende tendens. Dette kommer efter en Morgan Stanley-nedgradering fra overvægt til balanceret eller markedsportefølje. Når man læser nedgraderingen, så er det vigtigt at fremhæve, at virksomheden fastholdt kursmålet på $60. Der er konsensus om en værdiansættelse på over $54.

En lille forholdsanalyse hjælper med at bestemme, hvor rimeligt aktien er værdsat. Til prisen på $46,95 befinder PEG-forholdet sig på 0,59. Den fremadrettede PE befinder sig på 7.13. De to forhold peger på en aktie, der potentielt er undervurderet af markedet.

Dette er tilfældet på trods af, at aktien scorer et perfekt A – både når det kommer til værdi- og momentumindikatorer. Vi mener, at en F-vurdering i forbindelse med væksten ikke fanger nye oplysninger om behovet for husstandene at have flere pc’er, da hjemmearbejde bliver mere og mere almindeligt.

Dell kunne falde til $45 før den stiger til $60

Copy link to section
Kilde – TradingView

Denne analyse forudser, at Dell-aktien kunne falde en smule til $45 før markedet fuldt ud har fortolket nedgraderingerne. Ved $45 vil aktien ramme RSI 30 og igangsætte en trendvending, der vil få aktien til at stige til en værdiansættelse mellem $55 og $60. Ved næste indtjeningsopkald vil aktien indikere en højere end forventet vækst, og værdiansættelsen vil stige til over $60.

Opsummering

Copy link to section

Dell er en vigtig værdiaktie at holde øje med. Selvom prisen kunne falde til $45, så er aktien alligevel et køb. Værdiansættelsen kan forventes at stige til over $60 efterhånden som virksomheden finder fornyet vækst.

USA Aktier Nordamerika Sektorer Teknologi