Overkøbte Walmart stiger, men overvej at købe på tilbagetrækning

Af:
op apr 21, 2022
Listen to this article
  • Walmart er steget 10% på en måned.
  • Aktien handler over nøglemodstanden på $155 og $157 svingzonen.
  • Walmart ser ud til at være overkøbt, og investorerne bør vente og købe til en lavere pris.

Walmart Inc. (NYSE:WMT) er steget med imponerende 10% på blot en måned. Vi opfordrede til et køb på en tilbagetrækning, da aktien brød nøglemodstanden ved $151. Aktien trak sig tilbage efter at have nået et højdepunkt på $157, hvilket åbnede flere købshandler. Aktien brød igen $157-niveauet og er nu på vej højere og handles i øjeblikket til $160,50.

En række bemærkelsesværdige nyheder, herunder en annonceret stigning i udbytte i februar, har styrket Walmart. For nylig dukkede der nyheder op om, at Walmart havde indgået en aftale med Plug Power i forbindelse med at levere flydende grøn brint.

Er du på udkig efter hurtige nyheder, gode tips og markedsanalyser? Tilmeld dig Invezz' nyhedsbrev i dag.

Brændstoffet vil drive Walmarts lastbiler på dets distributions- og leveringscentre. Aktien har været stigende siden nyheden blev offentliggjort, hvilket skete den 19. april. Ved aktiens nuværende pris, så handler Walmart over en svingzone på $157, hvor aktien har mødt en vis modstand. Er det derfor tid til at købe aktien?

WMT når nye højder efter at være steget over $157

Kilde – TradingView

Teknisk set befinder Walmart-aktien sig midt i et opadgående momentum. Siden midten af februar har aktien handlet efter et mønster med højere højder og lavere nedture. Efter at have brudt over $157-svingzonen, så kunne aktien nå nye højder.

Ikke desto mindre peger en RSI-aflæsning på 71 på en overkøbt aktie. Selvom dette ikke signalerer et øjeblikkeligt fald, så opfordrer vi alligevel til at man udviser forsigtighed, da aktien kunne begynde at falde igen. Derfor opfordrer vi investorerne til at købe i tilfælde af en potentiel tilbagetrækning mod området mellem $151 og $157.

Opsummering

Walmart stiger lige nu kraftigt, og kunne stige yderligere i løbet af de næste par dage. Aktien ser dog ud til at være overkøbt, og en potentiel tilbagetrækning kunne forekomme før den stigende tendens genoptages. Investorerne bør derfor overveje at købe aktien i forbindelse med en tilbagetrækning mod udbruds- og svingzonen.

Invester i kryptovaluta, aktier, ETF'er og meget mere på få minutter med vores anbefalede mægler, eToro

10/10
67% of retail CFD accounts lose money