Vil BioNtech opretholde støtteniveauet ved $140?

By: Motiur Rahman
Motiur Rahman
Md Motiur er interesseret i at undersøge, hvordan moderne virksomheder løser de udfordringer, som verden vil stå overfor i… læs mere.
on maj 14, 2022
  • BioNtech forventer at vaccinesalget vil falde, men at ydeevnen vil understøttes af igangværende forsøg i Kina.
  • Aktien fortsætter med at konsolidere sig mellem $140 og $180.
  • BioNtech er fortsat et godt køb, selvom recessionen lige nu ryster markederne.

BioNtech SE (NASDAQ: BNTX) stiger i denne uge efter at være steget med 16,03% for at handle til $158. Stigningen kommer efter at selskabet kunne melde om en vækst i vaccinesalget. Selskabet forventer dog stadig, at dets vaccinesalg vil falde. Denne uges prisstigning kommer efter, at selskabet annoncerede færdiggørelsen af et fase II coronavirus-vaccineforsøg i Kina.

BioNtech er grundlæggende set en stærk aktie. Baseret på 1. kvartalsrapporten, så har virksomheden mere end $10 milliarder i kontantbeholdning. BioNtech har været blandt de hurtigt voksende aktier. Virksomheden er A-vurderet, når det kommer til både værdi og vækst. F-vurderingen i momentum betyder, at aktien sandsynligvis ikke vil opretholde dens nuværende kurstendens.

Er du på udkig efter hurtige nyheder, gode tips og markedsanalyser? Tilmeld dig Invezz' nyhedsbrev i dag.

Et nyligt partnerskab i Kina, hvor nye coronavirus-udbrud som bekendt bliver registreret, skaber en række unikke muligheder for BioNtech. Selvom vaccinesalget i resten af verden muligvis kunne falde, så vil BioNtech støttes af det kinesiske partnerskab. Selskabet er fortsat grundlæggende stærkt, og dets iboende styrke vil fortsat understøtte aktien.

BioNtech konsoliderer sig mellem $140 og $180

Kilde – TradingView

Den tekniske analyse viser, at BioNtech-aktien fortsætter med at konsolidere sin priser mellem $140 i støtte og $180 i modstand. Prisen forventes at forblive indenfor dette interval i det meste af i år. RSI’en peger på en potentiel opadgående tendens. Ikke desto mindre vurderer denne analyse, at RSI’en vil forblive mellem 40 og 50 indenfor den overskuelige fremtid.

Opsummering

BioNtech er fortsat grundlæggende stærk, når det kommer til værdi- og vækstinvesteringsstilen. Den seneste succes i forbindelse med fase II forsøget med coronavirus-vaccinen i Kina vil opveje noget af faldet i salget på de andre markeder. Aktien vil forblive mellem $130 og $180, så længe recessionen har godt fat.

Invester i kryptovaluta, aktier, ETF'er og meget mere på blot få minutter med vores foretrukne mægler, eToro
10/10
67% of retail CFD accounts lose money