Ad

Minere lukker efter mining sværhedsgrad når 5-måneders lavpunkt

Af:
op Aug 12, 2022
Listen
  • Sværhedsgraden for Bitcoin-mining falder til 5-måneders lavpunkt i takt med at mining hash-raten falder.
  • Minere blev tvunget til at lukke butikken i kølvandet på Bitcoin-prisfaldet og de stigende energiomkostninger.
  • Eludgifterne er steget grundet geopolitiske spændinger, hvor European Power Benchmark steg 281% i 1. kvartal.

Følg Invezz på TelegramTwitter og Google News for de seneste opdateringer >

Bitcoins hash-rate er den mængde af computerkraft, som minerne bidrager med til netværket. Ved at løse komplekse matematiske gåder, så hjælper avancerede computere rundt om i verden med at vedligeholde den digitale valutas netværk. Det er denne proces, der gør det muligt for Bitcoin at være selvforsynende og køre uden en centraliseret part, der overvåger det

Are you looking for signals & alerts from pro-traders? Sign-up to Invezz Signals™ for FREE. Takes 2 mins.

Jo højere hash-hastigheden er, jo større er sikkerheden på netværket og modstandsdygtigheden mod angreb. Det er derfor en nøglemåling og kan bruges som en målestok til at bedømme Bitcoins sundhed.

Mining hash rate falder til 5 måneders lavpunkt

Copy link to section

Mining hash-raten er faldet siden maj/juni krakket, der har smadret markedet. Efter at være steget støt siden det sidste store krak i maj 2021, så har nedsmeltningen, der fulgte i kølvandet på smitten fra Terra-kollapset i maj, vendt trenden brat, hvor hash-raten er faldet i takt med prisen på Bitcoin.

Zoomer vi ind på 2022-tidsrammen, så kan vi se faldet i hash-raten siden maj nedenfor.

Som følge heraf er Bitcoin-mining vanskelighederne faldet til det niveau, der sidst blev set i marts, hvilket er lig med et 5 måneders lavpunkt.

Stigende eludgifter presser minerne

Copy link to section

Med det geopolitiske klima, der driver nyhedsoverskrifterne som et resultat af stigningen i gaspriserne, så har elektricitet også været stigende. Hvis man kun fokuserer på Europa, så lå European Power Benchmark i gennemsnit på 201 €/MWh i første kvartal af 2022 – hvilket markerer en stigning på 281% i sammenligning med samme kvartal i 2021.

Visse lande var endnu værre. Spanien og Portugal oplevede stigninger på 411%, mens priserne i Frankrig steg med 336%, og de italienske priser var de højeste i hele EU med 249€ pr. MWh – en stigning på 318% siden et år tidligere.

Det er denne kombination af stigende driftsomkostninger og faldende priser på Bitcoin, der skader minerne, hvilket får mange til at lukke butikken og sænke hash-raten og mining vanskelighederne i netværket.

Kilder

Copy link to section

https://app.intotheblock.com/coin/BTC/deep-dive?group=mining&chart=hashRate

https://ec.europa.eu/info/sites/default/files/energy_climate_change_environment/quarterly_report_on_european_electricity_markets_q1_2022.pdf

https://ec.europa.eu/info/news/high-volatility-and-geopolitical-tensions-impact-electricity-and-gas-market-developments-q1-2022-2022-jul-08_en

Ad

Vil du have letforståelige signaler krypto-, forex- og aktiehandelssignaler? Gør det enkelt at handle ved at kopiere vores team af professionelle handlende. Konsekvente resultater. Tilmeld dig i dag på Invezz Signals.

Learn more
Bitcoin Minedrift