Ad

MEME-MØNTENS AFREGNING ER KOMMET

Memeinated animation

NÆSTE 100x PRESALE STARTER NU

KØB NU

Nexo fortsætter sit fremskridt, mens konkurrenterne sakker bagud

Af:
op Sep 1, 2022
Listen
  • Nexo har annonceret den seneste tildeling af $50 millioner som et led af platformens tilbagekøbsprogram.
  • Ashmore citerer et interview med medstifter Antoni Trenchev i april som bevis på, at Nexo var godt placeret.
  • Det største problem for Nexo har været at vise brugerne, at markedet ikke har noget at gøre med Celsius.

Følg Invezz på TelegramTwitter og Google News for de seneste opdateringer >

Udtrykket “kryptovaluta udlån” har fået en lidt beskidt betydning i år.

Terras kollaps i maj udløste en bølge af smitteeffekter, som med lynets hast spredte sig over hele branchen. Dette fik i sidste ende mange firmaer til at bukke under, hvoraf flere opererede indenfor CeFi-området – og især Celsius.

Nexo styres på en anderledes måde

Copy link to section

Nexo, der afgav et bud på Celsius’ aktiver kort efter at kundernes udbetalinger blev suspenderet – et utroligt intelligent træk, som jeg i øvrigt skrev om her – har dog ikke oplevet denne slags problemer. Faktisk har den eneste bekymring fra deres side været at blive associeret med de uansvarlige CeFi-spillere, der misforvaltede deres aktiver i så grov en grad.

Jeg interviewede også medstifter og administrerende partner af Nexo, Antoni Trenchev, tilbage i april – blot et par uger før markedet blev sendt ud i kaos i kølvandet på Luna-dødsspiralen. På daværende tidspunkt stod Trenchev hårdnakket fast på, at deres overbelagte lånemodel ikke ville blive ændret i jagten på at opnå et ekstra afkast. Og hvis man nu tager et kig tilbage og ser på, hvad der skete med de andre spillere indenfor branchen, så viste dette sig at være en rigtig klog beslutning.

Grunden til, at Nexo har overlevet tidens tand på det ekstremt ustabile kryptovaluta marked, er vores oversikkerhedsudlånsmodel uden undtagelser. Vi låner ikke midler ud uden sikkerhed- ikke engang til vores største og mest betroede partnere. Og som landet ligger lige nu, så har vi ingen planer om at ændre denne tilgang i den nærmeste fremtid.

Antoni Trenchev, april 2021

Tilbagekøbsprogram

Copy link to section

Nexo har yderligere signaleret, at de er på sporet med hensyn til deres langsigtede mål med den fortsatte fremgang i forbindelse med platformens tilbagekøbs-initiativ. I denne uge annoncerede de i øvrigt også den seneste tildeling på $50 millioner.

Tildelingen af yderligere $50 millioner i forbindelse med vores tilbagekøbsplan er et resultat af vores solide likvide position, såvel som Nexos evne og villighed til at anspore til sine egne produkter, tokens og fællesskab sammen med vores udadvendte initiativer i forbindelse med at tilføre likviditet til branchen.

Antoni Trenchev

Mens markedet fortsætter med at give genlyd midt i det nuværende turbulente makroklima, den geopolitiske situation og den bredere negative stemning, så gør Nexo alt hvad de kan for at styrke deres økosystems langsigtede sundhed.

Lige nu kræver vores investorer og kunder at træde på fast grund, og vores tredje token-tilbagekøb garanterer denne ekstra stabilitet efterhånden som vi er ved at komme ud af den seneste rutsjebanetur på markedet

Uanset hvilken vej du vender dette, så er gennemførelsen af den seneste tilbagekøbsplan et klart tegn på styrke, og er et yderligere signal til markedet om, at Nexo ikke bør sættes i nærheden af samme bås som Celsius.

For Nexo er det blot ærgerligt, at mange maler branchen med samme brede pensel i kølvandet på de sidste par måneder. Men igen, så er dette blot naturligt – investorerne er lige nu mere forsigtige og opmærksomme på de forskellige risikogrupper. Og dette er en god ting for markedet helt generelt. Og disse investorer vil uden tvivl også kunne fornemme Nexos fortsatte bevægelse i den rigtige retning.

Ad

Kom nemt i gang med krypto ved at følge krypto-signaler og diagrammer fra den professionelle handlende Lisa N Edwards. Tilmeld dig i dag for nemme at følge handler for massevis af altcoins hos GSIC.