FTX fortsætter med at vokse, investerer i Corals Backpack

Af:
op sep 29, 2022
Listen to this article
  • FTX fortsætter med at udvide, og investerer i Coral-byggede Backpack via FTX Ventures.
  • Backpack er en interaktiv wallet, der leverer krypto-baserede oplevelser gennem eksekverbare NFT'er.
  • Den har til formål at løse det, der alt for længe har været et problem indenfor Web3.

Kryptovaluta børsen FTX, der er ledet af Sam Bankman-Fried, har modtaget en masse presse i år for at fungere som en “sidste udvejs” låneudbyder, såvel som at lancere en række forskellige bud på nødlidende virksomheder såsom BlockFi, da smittekrisen spredte sig ud over kryptovaluta markederne.

I dag blev det så annonceret at platformens venture-afdeling, FTX Ventures, er med til at lede en strategisk finansieringsrunde på $20 millioner til Coral – skaberne af Anchor – der er den mest populære Solana -udviklingsramme.

Er du på udkig efter hurtige nyheder, gode tips og markedsanalyser? Tilmeld dig Invezz' nyhedsbrev i dag.

Midlerne vil blive brugt til at lancere Corals første flagskibsprodukt, kaldet Backpack. Forudsætningen for Backpack er spændende – en interaktiv wallet, der leverer krypto-baserede oplevelser gennem eksekverbare NFT’er (xNFTS). Tanken er, at brugere vil kunne få adgang til alle deres aktiver og decentraliserede apps på ét sted.

Det hele virker simpelt, men dette er dog også en del af pointen. Jeg har mange gange skrevet om, hvordan et af kryptovalutaernes største problemer stadig er, hvor klodset en oplevelse det kan være at bruge en wallet. Derudover er det en plage at hoppe mellem de forskellige browsere, faner og wallets. Backpack har derfor til formål at hjælpe med at udjævne disse problemer.

Backpack er designet til at være en fleksibel tunnel, der giver brugerne mulighed for at lande på applikationer, spil eller aktiver på tværs af de forskellige blockchains – igen er dette noget som kryptovalutaerne indtil videre ikke har været særligt gode til. Dette problem er muligvis grunden til, at FTX Ventures blev interesseret i denne investering, såvel som deltagelse fra Jump Crypto (også medledere), Milticoin Capital, Anagram og K5 Global.

Dette er potentielt ‘iPhone-lanceringsøjeblikket’ for Web 3 med xNFT’er som apps, xNFT-markedspladsen som App Store og CoralOS som iOS. Det er overraskende, at Backpack ikke er blevet bygget i Web3 før nu

Ramnik Arora, produktchef hos FTX

Selvfølgelig er dette en kryptovaluta startup, og som enhver anden startup, så medfølger der en sund grad af risiko. Tilføj dette til det turbulente makroklima, hvor finansielle aktiver på tværs af sfæren bliver smadret, og så er dette bestemt et nervøst tidspunkt at være startup.

Ikke desto mindre er forhøjelsen et stærkt signal om deres hensigtserklæring, og ikke mindst en hårdt tiltrængt god nyhed, hvilket bestemt ikke er noget vi er alt for vant til i disse dage.

Når det kommer til FTX, så kan de nu blot håbe på, at Coral’s Backpacker vil leve op til sit potentiale og levere et afkast, som kun kryptovaluta startups kan. Backpack for nylig blevet lanceret i Private Beta – gode nyheder for krypto purister – og koden er open source.

Jeg skrev for nylig om, hvor veldrevet FTX sammen med Binance har været i sammenligning med de fleste andre børser. Virksomheden er blevet ledet fornuftigt af Sam Bankman-Fried, og efterhånden som bjørnemarkedet er kommet for at blive, så er kløften mellem FTX og Binance og nogle af de andre mere aggressive spillere i rummet blevet åbenlys.

Ifølge spillets natur er dette en risikabel investering. Men FTX fortsætter alligevel med at udvide deres portefølje og forøge deres indflydelse på kryptovaluta branchen. Nu kan vi kun læne os tilbage og håbe på, at pengene nævnt i denne artikel er intet i forhold til, hvad de rent faktisk er værd.