Bør jeg købe Verizon Communications-aktien i januar 2023?

Af:
op Dec 26, 2022
Listen to this article
  • Morgan Stanley opgraderede sin Verizon vurdering.
  • Verizons forretningsmodel er relativt robust i forhold til recessioner.
  • Den aktuelle aktiekurs er attraktivt vurderet.

Verizon Communications Inc. (NYSE: VZ) aktien er faldet med mere end 25% siden begyndelsen af januar 2022, og den nuværende kurs er på $38,41.

I sidste uge opgraderede Morgan Stanley sin Verizon vurdering til overvægt fra ligevægt og hævede kursmålet til $44.

Er du på udkig efter hurtige nyheder, gode tips og markedsanalyser? Tilmeld dig Invezz' nyhedsbrev i dag.

Morgan Stanley opgraderede sin Verizon vurdering

Verizon er et stort amerikansk telekommunikationsselskab, der i øjeblikket er det næststørste i USA – lige efter AT&T Inc. (NYSE: T).

Selskabets aktiekurs kom under yderligere salgspres efter at Verizon rapporterede blandede resultater for tredje kvartal i oktober, og annoncerede at det ville starte en omkostnings besparelsesplan for at tage mellem $2 og $3 milliarder ud i årlige udgifter inden 2025.

Verizon tilføjede 8.000 efterbetalte telefonabonnenter i løbet af tredje kvartal, hvilket var under estimaterne, og rapporterede, at det fortsat forventer en vækst i omsætningen for trådløse tjenester på mellem 8,5% og 9,5% for 2022. Dette er bestemt ikke dårligt, og det er i denne forbindelse vigtigt at nævne, at Verizons forretningsmodel er relativt modstandsdygtig i forhold til recessioner, idet efterspørgslen på telefontjenester ikke er alt for cyklisk.

Morgan Stanley opgraderede for nylig sin Verizon vurdering til overvægt fra ligevægtig og hævede kursmålet til $44.

Dette indebærer en opside på næsten 15% i forhold til de nuværende prisniveauer, og ifølge Morgan Stanley er der en god chance for bedre operationelle resultater i 2023. Simon Flannery, der er en analytiker fra Morgan Stanley, sagde:

Vi mener , at underpræstationen i år til dels er drevet af negative indtjeningsrevisioner og bekymringer omkring den skærpede trådløse konkurrence. Vi mener dog, at aktien på det nuværende niveau nu er i stand til at tage højde for alt for negative relative udsigter og ser tegn på, at tendenserne gradvist er ved at blive bedre.

Verizon har en god position på markedet, og den nuværende aktiekurs er attraktivt værdiansat baseret på dens indtjening, fremtidsudsigter og udbytte.

Udbytteafkastet er på over 6% ved den aktuelle aktiekurs, og selskabet har fortsat et stærkt cashflow, hvilket fortsat er et vigtigt tal, der understøtter dets nuværende udbytteudbetaling.

Verizon-aktien handles i øjeblikket til et “flerårigt lavpunkt”, under otte gange det fremadrettede P/E, til mindre end fire gange TTM EBITDA, hvilket også beviser, at Verizon i øjeblikket er relativt undervurderet.

$35 repræsenterer det nuværende støtteniveau

Verizon-aktien er faldet fra $50,55 til $34,55 siden 20. juli 2022, og den nuværende kurs er på $38,41.

Datakilde: tradingview.com

Det nuværende støtteniveau er på $35, hvor $40 repræsenterer det første modstandsniveau. Hvis prisen igen falder til under $35, så vil dette være et “salgssignal”, og så vil vejen være banet i retning af $33 eller endda under. Omvendt, hvis prisen stiger til over $40, så kunne det næste mål være modstanden ved $45.

Resumé

Verizon har en god position på markedet, og den aktuelle aktiekurs er attraktivt værdiansat baseret på dens indtjening, fremtidsudsigter og udbytte. Morgan Stanley opgraderede for nylig sin Verizon vurdering til overvægt fra ligevægtig og hævede kursmålet til $44.