Ad

Chainlink-prisen har en opside på 21 %, efterhånden som SmartCon-begivenheden fortsætter

Af:
op Oct 2, 2023
Listen
  • Chainlink-prisen er steget med mere end 40% fra det laveste niveau i september.
  • Netværket har indtaget en pole position i tokeniseringsindustrien.
  • Chainlink er vært for SmartCon-konferencen i Barcelona.

Følg Invezz på TelegramTwitter og Google Nyheder for de seneste opdateringer >

Chainlink (LINK)-prisen fortsatte sin stærke præstation mandag, da den nøje overvågede SmartCon-konference startede i Barcelona. Mønten sprang til et højdepunkt på $8,10 mandag, 40 % over det laveste punkt i september.

Er du på udkig efter signaler og advarsler fra professionelle handlere? Tilmeld dig Invezz Signals™ GRATIS. Det tager 2 minutter.

SmartCon-konference i gang

Copy link to section

Chainlink har været en af de bedst ydende kryptovalutaer i de sidste par måneder. Sammen med Justin Suns Tron har mønten klaret sig bedre end andre store mønter som Bitcoin, Ethereum og Polkadot.

En sandsynlig årsag, som jeg har skrevet før, er, at Chainlink har taget en pole position i tokeniseringsindustrien. Det bliver brugt af en stor bank som ANZ i Australien, Swift, organisationen, der forbinder tusindvis af banker, og Deposit Trust & Clearing Corporation (DTCC). Sidstnævnte håndterer over $2 quadrillion hvert år.

Ugens vigtigste Chainlink-nyhed bliver den igangværende SmartCon-konference i Barcelona. Dette er flagskibsbegivenheden for Chainlink, som samler de største aktører i økosystemet. Chainlinks partnerskab med Swift blev afsløret i denne begivenhed i 2022.

SmartCon byder på nogle af de største spillere i finans- og teknologiindustrien. Nogle af de mest bemærkelsesværdige er Sergey Nazarov, medstifter af Chainlink, Eric Schmidt, den tidligere Google CEO, Laurence Moroney, AI-lederen hos Google, og Thomas Dugauquier, lederen af tokeniserede aktiver hos Swift.

Andre bemærkelsesværdige talere ved begivenheden er Kain Warwick, medstifter af Synthetix, Jordi Baylina, medstifter af Polygon, og Rene Reinsberg, medstifter af Celo.

Derfor har denne begivenhed betydning for LINK-prisen, fordi jeg har mistanke om, at der vil være flere vigtige annonceringer. I 2022 var den største udmelding netværkets partnerskab med Swift, en organisation, der håndterer milliarder af dollars hver dag.

Siden da er begrebet tokenisering blevet mere udbredt. London Stock Exchange (LSE) overvejer at tokenisere nogle af sine aktiver, som jeg skrev her . Andre virksomheder som OpenTrade, Citigroup og Abrdn har også taget tokenisering til sig.

Copy link to section

LINK-diagram af TradingView

Det daglige diagram viser, at LINK-kryptoprisen har været i en stærk bullish trend i de seneste par dage. Det er hoppet over 25-dages og 50-dages glidende gennemsnit, som har skabt et bullish crossover-mønster.

Chainlink nærmer sig nu det vigtige modstandspunkt på $8,36, det højeste punkt den 21. juli og den 20. februar. Relative Strength Index (RSI) er hoppet til det overkøbte niveau. Derfor er udsigterne for tokenet bullish, med det næste målniveau på $9,624, det højeste punkt i august og november 2022. Denne pris er ~21% over det nuværende niveau.

Denne artikel er oversat fra engelsk ved hjælp af AI-værktøjer, og derefter korrekturlæst og redigeret af en lokal oversætter.

Bitcoin Børser Kryptovaluta Markedsanalyse