Ad

Solana-prisforudsigelse, når Bonk, Solend, Raydium-tokens stiger

Af:
op Nov 15, 2023
Listen
  • Solana-prisen er steget med over 632% fra det laveste niveau i december.
  • Bonk, det populære Shiba Inu-alternativ, er steget kraftigt på det seneste.
  • Andre Solana-tokens som Solend, Raydium og Marinade Finance er steget kraftigt.

Følg Invezz på TelegramTwitter og Google Nyheder for de seneste opdateringer >

Solana (SOL)-prisen er steget tilbage i de sidste to dage i træk, da krypto-frygt- og grådighedsindekset stiger. SOL-tokenet sprang til det højeste på $60, et par point under det højeste niveau på $64 fra år til dato. I alt er den steget med over 632 % fra det laveste punkt i december sidste år.

Er du på udkig efter signaler og advarsler fra professionelle handlere? Tilmeld dig Invezz Signals™ GRATIS. Det tager 2 minutter.

Bonk og Solend poletter hopper

Copy link to section

Solana-prisen er steget kraftigt, hjulpet af dets økosystems stærke ydeevne. For eksempel er Bonk, en meme-mønt, der blev fremtrædende i januar, pludselig vågnet op. Det sprang til et højdepunkt på $0,0000030, det højeste punkt siden februar. Det er steget med over 1.373 % fra det laveste punkt i år.

Bonks præstationer er sandsynligvis på grund af investorernes ændring af melodien, efterhånden som den amerikanske forbrugerinflation faldt, og arbejdsmarkedet blev blødt. Data offentliggjort tidligere i denne måned viste, at non-Farm Payrolls (NFP) sprang til 150.000 i oktober, mens arbejdsløsheden steg til 3,9%.

Tirsdag afslørede data, at den amerikanske inflation bevægede sig nedad i oktober. Det samlede CPI faldt til 3,2 %, mens kerneinflationen faldt til 4,0 %. Tilsvarende faldt inflationen i Storbritannien til et lavpunkt i flere måneder på 4,6 %.

Alle disse faktorer, sammen med anvendelsen af en spot Bitcoin ETF af Blackrock, Fidelity og Franklin Templeton har skubbet frygt- og grådighedsindekset højere. Den står nu i grådighedszonen på 75. Som et resultat er andre mememønter som Floki Inu og Shiba Inu også vendt tilbage.

Solana-prisen steg også, da Solend (SLEND)-tokenet steg til det højeste punkt i måneder. Det brølede til det højeste af $1,50 og slettede derefter de fleste af disse gevinster til de nuværende $0,90. Solend er en DeFi-protokol, der gør det nemmere for folk at udlåne og låne i Solanas økosystem. Det har en samlet værdi låst (TVL) på over $128 millioner.

Andre tokens i Solana-økosystemet er steget kraftigt i de seneste par dage. Raydium (RAY) token steg til $0,50, mens Marinade Finance (MND) steg til $0,25. Tokens som Lido DAO (LDO) og Orca steg også i vejret.

https://www.youtube.com/watch?v=kj95_DAc-Ao&pp=ygULY2F0aGllIHdvb2Q%3D

Solana prisudsigt

Copy link to section

SOL-diagram af TradingView

Når vi ser på det daglige diagram, ser vi, at SOL-prisen har været i en stærk bullish trend i de sidste par måneder. Det er sprunget fra sidste års laveste på $8,20 til det højeste på $64. Denne stigning gør den til en af de bedst ydende kryptovalutaer i verden.

SOL-token er også steget over det vigtige psykologiske niveau på $50 og 50-dages og 100-dages eksponentielle bevægelige gennemsnit (EMA). Derudover peger oscillatorer som Relative Strength Index (RSI) og Stokastiske opad og signalerer, at der er et stærkt momentum.

Derfor er udsigterne for Solana-prisen ekstremt bullish, og det næste niveau at se er på $70. På lang sigt kan mønten stige til $100, når Bitcoin-halveringen sker i april.

Denne artikel er oversat fra engelsk ved hjælp af AI-værktøjer, og derefter korrekturlæst og redigeret af en lokal oversætter.

Bitcoin Kryptovaluta