Ad

KangaMoon (KANG) stiger under forsalget på trods af, at SEC forsinker Ethereum ETF’erne

op Mar 20, 2024
Listen
  • KangaMoon (KANG) har rejst over $2,2 millioner i fase 4 af forsalget.
  • Kryptoprojektets forsalg blomstrer, mens investorer overvåger momentummet trods SEC's forsinkelse af ETH'erne.
  • Kryptovalutaerne er også klar, mens markedet afventer FOMC-nyhederne.

Følg Invezz på TelegramTwitter og Google News for de seneste opdateringer >

Bitcoin faldt til under $61.000 tirsdag, mens Ethereum styrtdykkede til nær $3.000 for at forlænge den generelle svaghed. Disse fald kom forud for det meget ventede FOMC-møde. ETH faldt også, da den amerikanske Securities and Exchange Commission (SEC) udskød sin beslutning om spot Ethereum ETF’erne.

Are you looking for signals & alerts from pro-traders? Sign-up to Invezz Signals™ for FREE. Takes 2 mins.

Men med et kryptomarked, der stort set er stigende, så forudsiger analytikerne et opsving for BTC og altcoins i de kommende måneder. Krypto-investorerne bruger derfor prisfaldet til at positionere sig, og et projekt, der tiltrækker stor opmærksomhed, er KangaMoon (KANG).

KangaMoons flyvende forsalg peger på markedets langsigtede udsigter.

SEC forsinker ETH ETFs beslutning

Copy link to section

Usikkerheden omkring den amerikanske Securities and Exchange Commissions (SEC) godkendelse af de børshandlede Ethereum-spotfonde (ETF’er) er blevet større, efter at myndigheden har udskudt beslutningen om yderligere to ansøgninger.

SEC udsatte sin beslutning om Hashdex og Ark 21Shares forslag om at notere spot Ethereum ETF’erne tirsdag den 19. marts.

SEC forsinkede for nylig sin beslutning om BlackRocks iShares Ethereum Trust ansøgning fra november sidste år. Det var den anden forsinkelse, hvilket betød, at markedet forudså agenturets seneste beslutning om Hashdex- og Ark 21Shares-ansøgningerne.

Mens analytikerne tidligere forudsagde en Ether ETF-godkendelse i slutningen af maj, så er perspektivet skiftet til et muligt afslag for denne runde.

Chancerne for en godkendelse af ETF’er fra BlackRock, Fidelity, Grayscale, VanEck, Invesco Galaxy, Hashdex og Franklin Templeton svinder således ind. Bloomberg ETF-analytiker James Seyffart delte denne udsigt via et opslag på X den 19. marts.

KangaMoon (KANG) accellerer sit forsalg

Copy link to section

KangaMoon er et nyt kryptovaluta-projekt, der ønsker at bringe det sjove ved meme-kulturen og indtjeningsmulighederne ved play-to-earn (P2E) til markedet.

Som et af de bedste kryptoprojekter i det hurtigt voksende GameFi-rum har KangaMoon tiltrukket sig stor opmærksomhed.

Indtil videre har KangaMoons forsalg rejst mere end $2,2 millioner i fase 4 og kan accelerere mod lancering midt i den forventede vending i kryptomomentum.

Nøglen til den tidlige forsalgssucces er muligheden for KANG-indehavere for at tjene flere tokens via enkle udfordringer i økosystemet.

Projektets fællesskabsdrevne tilgang stemmer overens med SocialFi-mekanismen, der bringer ugentlige, månedlige og kvartalsvise konkurrencer til KANG-indehavere. Disse og andre gaver, herunder en bonus på 10% på alle token-køb, adskiller KangaMoon fra andre krypto-forsalgs-tokens.

KangaMoon prisprognose midt i FOMC-forventningen

Copy link to section

Mødet i Federal Open Market Committee (FOMC) i denne uge har gjort det bredere marked nervøst for de næste skridt. Det vigtigste fokus for investorerne, også inden for krypto, er, hvad Fed signalerer med hensyn til rentenedsættelserne i 2024.

Høje renter ses generelt som en negativ faktor for risikoaktiver som krypto, hvorimod lavere renter har fungeret som en positiv katalysator. Et signal om at sænke renten i USA kunne udløse et kraftigt opsving i priserne.

På trods af den seneste nedtur for BTC, ETH og andre kryptovalutaer er markedet stadig overvejende optimistisk på lang sigt.

KANG sælges i øjeblikket til $0,014 i fase 4 af forsalget, hvilket udgør en potentielt god købsmulighed.

Få mere at vide om KangaMoon her.

Denne artikel er oversat fra engelsk ved hjælp af AI-værktøjer, og derefter korrekturlæst og redigeret af en lokal oversætter.

Denne artikel er et samarbejde mellem vores redaktører og vores partnere, og kan indeholde sponsoreret reklameindhold og links. Indholdet er ikke tiltænkt som økonomisk rådgivning og er kun til oplysningsformål.

Ad

Vil du have letforståelige signaler krypto-, forex- og aktiehandelssignaler? Gør det enkelt at handle ved at kopiere vores team af professionelle handlende. Konsekvente resultater. Tilmeld dig i dag på Invezz Signals.

Learn more
Sponsoreret Kryptovaluta