Ad

Lokke af hurtige rigdomme presser Pepe, Book of Meme, CatCoin priserne højere

Af:
op Mar 26, 2024
Listen
  • Meme-mønter er steget kraftigt i de sidste par måneder.
  • Den samlede markedsværdi for alle kryptovalutaer steg til over 63 milliarder dollars.
  • Meme-mønter som Pepe, Book of Meme og CatCoin er steget kraftigt.

Følg Invezz på TelegramTwitter og Google News for de seneste opdateringer >

Tiltrækningen efter hurtige penge er at generere store afkast, fungerer godt, da priserne på de fleste meme-mønter stiger. CatCoin (CAT), en ny mememønt, er steget med mere end 1.230% i de seneste syv dage, hvilket giver den en markedsværdi på mere end $85 millioner.

Are you looking for signals & alerts from pro-traders? Sign-up to Invezz Signals™ for FREE. Takes 2 mins.

Andre mememønter har også gjort det godt. Book of Meme (BOME)-prisen steg med over 31 % i de seneste syv dage og 1.512 % i de seneste 30 dage. Denne stigning har bragt dens værdiansættelse til mere end $810 millioner.

Pepe, den relativt nye meme-mønt, er steget med over 37% og 530% i henholdsvis de seneste syv og 30 dage. Andre meme-mønter som Floki Inu, Shiba Inu og Bonk har også brølet tilbage i de sidste par måneder.

Disse meme-mønter klarer sig bedre end store mønter som Bitcoin og Ethereum. Bitcoin er steget til $71.000, en 38% i de seneste 30 dage. Tilsvarende er Ethereum, Solana og Internet Computer (ICP) steget med mindre end 100 % i denne periode.

Meme-mønter har set deres markedsværdi stige i vejret i de sidste par måneder. Data indsamlet af CoinGecko viser, at den samlede værdiansættelse af disse mønter steg til over 63 milliarder dollars. Den største af disse meme-mønter er dogecoin, Shiba Inu, Pepe, Dogewifhat, Floki og Bonk.

De fleste meme-mønter er steget på grund af den stigende efterspørgsel fra investorer, som foretrækker deres lave priser sammenlignet med andre store kryptovalutaer. Som følge heraf finder de fleste handlende det nemt at investere i disse meme-mønter end i Bitcoin.

Matematikken er enkel. Med $1.000 kan man kun købe 0,014 Bitcoins. Med det samme beløb kan man købe 71.420 Book of Meme-poletter. Som sådan er det relativt lettere for disse altcoins at fordoble, end det er for Bitcoin at stige til $140.000. I tråd med dette klarer de fleste altcoins sig godt, når Bitcoin stiger.

Derfor er udsigterne for meme-mønter som Book of Meme, CatCoin og Pepe bullish. Katalysatorerne er den kommende Bitcoin-halvering og den igangværende Bitcoin ETF-tilstrømning. Nylige data viser, at iShares Bitcoin Trust (IBIT) nærmer sig 16 milliarder dollars i aktiver.

Denne artikel er oversat fra engelsk ved hjælp af AI-værktøjer, og derefter korrekturlæst og redigeret af en lokal oversætter.

Ad

Vil du have letforståelige signaler krypto-, forex- og aktiehandelssignaler? Gør det enkelt at handle ved at kopiere vores team af professionelle handlende. Konsekvente resultater. Tilmeld dig i dag på Invezz Signals.

Learn more
Bitcoin Kryptovaluta