Warner Bros. Discoverys aktie: Langsigtet nedadgående tendens endelig forbi?

Af:
op Jun 3, 2024
Listen
  • Warner Bros. Discovery (WBD) på randen af en potentiel turnaround.
  • Analytikerstemning: Blandede udsigter trods gunstig værdiansættelse.
  • Styrke set på de kortsigtede diagrammer.

Følg Invezz på TelegramTwitter og Google Nyheder for de seneste opdateringer >

Warner Bros. Discovery, Inc. (WBD) har været på en rutsjebanetur siden dens dannelse fra WarnerMedias spin-off fra AT&T og fusion med Discovery, Inc. Aktien styrtdykkede fra $24-niveauer i løbet af fusionen til under $8 i sidste måned . Den seneste udvikling, herunder indtjeningsrapporten for 1. kvartal, har dog vakt entusiasme blandt investorer om, at selskabet kan være på randen af en vending.

Er du på udkig efter signaler og advarsler fra professionelle handlere? Tilmeld dig Invezz Signals™ GRATIS. Det tager 2 minutter.

Selskabets økonomiske resultater i 1. kvartal viste både positive og negative. Mens omsætningen en smule gik glip af forventningerne til $9,9 milliarder, faldt nettotabet til $966 millioner, hvilket signalerede forbedring. Særligt bemærkelsesværdig var præstationen for Direct-To-Consumer-segmentet (DTC), som oplevede vækst i omsætningen og øgede justeret EBITDA.


Forsigtig optimisme blandt udfordringer

Copy link to section

Analytikere har lagt mærke til, med følelser, der spænder fra forsigtighed til optimisme. Nogle forudser trinvise forbedringer i virksomhedens økonomi, drevet af faktorer som konsekvent gældsreduktion og Max-forretningens potentiale. Andre forbliver skeptiske og citerer løbende udfordringer i streamingsektoren og strukturelle problemer i virksomheden.

På trods af disse forskellige synspunkter er der konsensus om, at WBD’s værdiansættelse gør det til en spændende udsigt for investorer. Med aktiehandel tæt på sit laveste niveau i 52 uger og et gunstigt EV/salg-forhold sammenlignet med peers, udgør det en værdimulighed.

Når man ser fremad, kan virksomhedens strategier, såsom at samle sine streamingtjenester med Disneys tilbud, drive abonnentvækst og omsætning. Der er dog stadig udfordringer, herunder intens konkurrence på streamingområdet og behovet for fortsat gældsnedbringelse.

Efterhånden som vi dykker ned i den tekniske analyse, vil vi undersøge prismønstre, støtte- og modstandsniveauer og nøgleindikatorer for at få indsigt i potentielle kursbevægelser på WBD’s aktie. Ved at kombinere fundamental analyse med teknisk indsigt kan investorer træffe mere informerede beslutninger om, hvorvidt de skal investere i Warner Bros. Discovery eller ej.

Kortsigtet styrke: En positiv vending

Copy link to section

På trods af Warner Bros. Discoverys betydelige fald fra $24 til under $8, skete en stor del af den nedadgående bevægelse i 2022. Gennem hele 2023 oplevede aktien et opsving og handlede inden for et interval på $11 til $15,8 det meste af året. Imidlertid genvandt bjørnene kontrollen i begyndelsen af dette år, hvilket resulterede i et fald på 27,5 % år-til-dato.

WBD-diagram af TradingView
Ikke desto mindre har der været tegn på styrke i de kortsigtede diagrammer siden begyndelsen af denne måned. Aktien har konsekvent holdt over $7,30, hvilket giver en attraktiv mulighed for bullish investorer. At købe tæt på $8,20 med et lille stop-tab til $7,30 kunne tilbyde et lavrisiko- og højbelønningsindgangspunkt med potentiale til at ride aktien op til dens kortsigtede modstand på omkring $12,80.

For handlende med en bearish udsigt tilrådes forsigtighed, da aktien allerede har oplevet betydelige fald. Yderligere nedadgående bevægelse vil sandsynligvis kræve en ny negativ katalysator. Men for dem, der er villige til at tage risici, kan det overvejes at indlede en short position over $12,50 niveauet, hvis aktien når der i de kommende uger, med et stop loss sat til $15,85. Fortjeneste kan tages, hvis aktien falder tilbage til $7,35-niveauet.

Denne artikel er oversat fra engelsk ved hjælp af AI-værktøjer, og derefter korrekturlæst og redigeret af en lokal oversætter.

Aktier Markedsanalyse