Abercrombie & Fitch (ANF): Innsidere selger aksjen

Av:
May 24, 2024
Listen
  • Abercrombie & Fitchs nøkkelinnsidere som administrerende direktør og finansdirektør selger aksjen.
  • Innsidere har solgt aksjer for over 100 millioner dollar de siste 12 månedene.
  • Selskapet offentliggjør sine økonomiske resultater onsdag.

Følg Invezz på TelegramTwitter og Google Nyheter for å få de siste oppdateringer >

Aksjekursen i Abercrombie & Fitch ( NYSE: ANF ) har steget til rekordhøye mens investorer venter på inntjeningen for første kvartal som er planlagt til 29. mai. Den steg til et høydepunkt på $150, noe som bringer år-til-dato gevinster til 70%. Den har også steget med over 553 % de siste 12 månedene, noe som gjør den til den beste detaljhandelen i USA.

Leter du etter signaler og varsler fra pro-traders? Registrer deg GRATIS på Invezz Signals™. Tar 2 min.

Abercrombie & Fitchs innsidere selger

Copy link to section

Abercrombie & Fitch, en millenniumfokusert forhandler, har gjort det bra på grunn av sin sterke inntekts- og lønnsomhetsvekst. Inntektene hoppet til 4,2 milliarder dollar det siste regnskapsåret, en stor økning fra 3,69 milliarder dollar den tjente året før. Nettoinntekten hoppet til over 328 millioner dollar.

Analytikere forventer sterk inntektsvekst i de kommende økonomiske resultatene. Det gjennomsnittlige anslaget er at inntektene steg til 963 millioner dollar. For året er forventningen at inntektene vil hoppe til 4,58 milliarder dollar etterfulgt av 4,7 milliarder dollar i 2025.

Analytikere er bekymret for ANFs verdivurdering. Den har en forward PE-ratio på 18,24, høyere enn sektormedianen på 16. Denne verdsettelsen er litt dyr for et selskap som har en forward PE-ratio på 8,93 %.

En annen bekymring er at innsidere har solgt aksjene sine for å dra nytte av aksjeøkningen. Data samlet av MarketBeat viser at innsidere har solgt aksjer for over 102 millioner dollar de siste 12 månedene. De fleste av disse salgene har skjedd i år.

Noen av innsiderne som selger aksjen er Fran Horowitz, administrerende direktør, og Jay Rust, en konserndirektør, og Scott Lipesky, finansdirektør. Innsidere eier nå rundt 3,7 % av selskapet.

Innsidesalg blir ofte sett på som røde flagg siden disse personene ofte har mer informasjon om et selskap. Imidlertid er disse salgene i noen tilfeller forståelige fordi de utgjør en del av deres porteføljediversifisering.

Abercrombie & Fitch aksjeteknisk analyse

Copy link to section

ANF-diagram av TradingView

Det daglige diagrammet viser at ANF-aksjekursen har vært i en sterk bullrun siden 2020. Den har steget fra rundt $7 i 2020 til $150 i dag. Senest har den hoppet over det avgjørende motstandsnivået på $140, og ugyldiggjør dobbelt-topp-mønsteret som dannet seg.

Abercrombie & Fitchs aksjer har også holdt seg over alle glidende gjennomsnitt, noe som signaliserer at okser har kontroll. Jeg tror imidlertid at aksjen nå er priset til perfeksjon. Jeg tror også på det gamle tyske ordtaket: trær vokser ikke til himmelen, noe som betyr at det alltid er en grense for hvor høyt en bestand kan gå over tid. Bare se på Tesla.

Som sådan er det en sannsynlighet for at aksjen vil trekke seg tilbake og teste støtten på nytt til $140 etter inntjening.

Denne artikkelen er oversatt fra engelsk ved hjelp av AI-verktøy, og deretter korrekturlest og redigert av en lokal oversetter.

Aksjer Detaljhandel Markedsanalyse