Ad

MEME-MYNTS STORHETSTID ÄR HÄR

Memeinated animation

NÄSTA 100x PRE-SALE STARTAR SNART

KÖP NU

Freewallet erbjuder ny snabbhandel av kryptovalutor

Av:
Dec 9, 2020
Listen
  • Freewallets nya snabba handel gör det möjligt för användare att handla över 50 kryptor på mindre än en minut.
  • Den nya funktionen kommer samtidigt som Bitcoin siktar mot nya rekordhöga toppar.
  • Freewallet är en av flera plånboksplattformar som vill erbjuda allt-i-ett-funktionalitet.

Följ Invezz på TelegramTwitter och Google News för de senaste uppdateringarna >

För att stärka sin plånboksplattform för kryptohandlare har Freewallet lanserat ett snabbhandelsalternativ för de fler än 50 kryptovalutor som stöds.

De skenande priserna på kryptomarknaden har ökat efterfrågan på krypto och snabb kryptohandel, vilket också fått handlare som vill ge sig i kast med Bitcoin och andra kryptor att se sig omkring efter nya kryptoplånböcker. Freewallet uppger att den nya funktionen gör det möjligt att slutföra kryptotransaktioner på mindre än en minut. Utöver BTC stöder plattformen handel med Ethereum, Ripple, Litecoin och dussintals andra krypton.

Gratis handel och låga lägstanivåer

Copy link to section

Freewallets strategi för att locka nya kunder inkluderar att erbjuda gratis transaktioner. Bolagets snabbhandelserbjudande syftar till att också sänka ribban för nya småskaliga kryptohandlare. Freewallet halverar nu det lägsta beloppet per transaktion till 5 dollar.

Med den snabbare handeln fortsätter Freewallets att konkurrera på allt-i-ett-kryptoplånbanksmarknaden. Många leverantörer av kryptoplånböcker har försökt förenkla sina erbjudanden. Deras mål är att locka nya användare som vill lagra och hantera alla sina innehav med minimalt krångel.

”Det här är ett stort steg för oss och vart vi är på väg som plattform,” säger Freewallets PR-chef Solomon Brown. ”Vi har länge velat göra Freewallet till en plats där användare på alla erfarenhetsnivåer enkelt och bekvämt kan ta hand om samtliga sina kryptobehov. Nu, med de snabbaste börshastigheterna, de låga transaktionsavgifterna och den bästa säkerheten på marknaden, är vi verkligen stolta över vad våra användare erbjuds.”

Lanseringen sammanfaller med Bitcoins uppsving

Copy link to section

Efter att ha stigit till rekordhöjder under 2017 övergick Bitcoin och andra kryptovalutor till en björnmarknad. Nedgången skrämde många investerare och väckte skepsis i mainstream-kretsar. En ny uppgång till nya höjder de senaste veckorna har fått till och med några av de största tvivlarna att ge sig in på kryptomarknaden. Vi har också sett Bitcoin-relaterade rubriker på förstasidorna av några av de största Wall Street-publikationerna.

Den kraftiga ökningen av kryptointresset har fått kryptovalutor att fluktuera dagligen och till och med från timma till timma. Freewallet hoppas att dess snabba handelsfunktioner kommer att locka nya användare som vill dra nytta av volatiliteten med frekventa kryptotransaktioner.

Ad

Kom enkelt igång med krypto genom att följa kryptosignaler & diagram från den professionella handlaren Lisa N Edwards. Registrera dig idag för handel som är enkel att följa för massor av altcoins hos GSIC.