Ad

Axelar (AXL) prisprognos när ökningen fortsätter: är det ett köp?

Av:
Dec 22, 2023
Listen
  • Axelarpriset har hoppat med mer än 288% från sin lägsta punkt i år.
  • Axelar har fortfarande sett en ökad efterfrågan de senaste månaderna.
  • Den integrerades nyligen med Vertex Protocol och Centrifuge.

Följ Invezz på TelegramTwitter och Google News för de senaste uppdateringarna >

Axelar (AXL)-priset har stigit under de senaste veckorna när efterfrågan på kryptovalutor stiger. Tokenen hoppade till en högsta av $1,2797, en rekordhög nivå. Den har stigit med mer än 280 % från sin lägsta punkt i år. Detta rally har fört upp dess totala börsvärde till över 611 miljoner dollar.

Are you looking for signals & alerts from pro-traders? Sign-up to Invezz Signals™ for FREE. Takes 2 mins.

Varför stiger AXL-token

Copy link to section

Axelar är en ledande aktör inom kryptobranschen. Till skillnad från andra nätverk arbetar Axelar bakom kulisserna för att driva de största plattformarna i branschen. Det beskriver sig själv som Stripe för blockchain-industrin. Stripe är ett fintech-företag som behandlar betalningar för företag som Amazon, Shopify, Salesforce och Google.

Axelar driver några av de mest kända plattformarna i branschen. Några av de bästa dApparna i ekosystemet är dYdX, PancakeSwap, KyberSwap, Pangolin och Lido. Andra i ekosystemet är Seedify, Kado och Decentraland.

Därför stiger Axelar-priset i takt med att fler nät fortsätter att stiga. Den senaste integrationen var Vertex Protocol, som är en av de största DEX i världen. Man samarbetade också med Centrifuge, en plattform för Real World Assets (RWA). Det listades också av Upbit.

Axelars pris har också hoppat på grund av det växande DeFi-ekosystemet. Data från DeFi Llama visar att Axelar har ökat sin Total Value Locked (TVL) ökning till mer än 613 miljoner dollar, vilket är rekordhögt. Antalet veckouppgörelser i ekosystemet har stigit till 207.

Viktigast av allt är att Axelar-tokenpriset har stigit på grund av den pågående kryptobonanzan, som har sett de flesta tokens stiga. Bitcoin har flyttat till över $43 000 medan det totala börsvärdet i ekosystemet hoppade till över $1,7 biljoner.

Kryptovalutor går igenom stora medvindar, inklusive fallande inflation , kommande Bitcoin ETF och den kommande Bitcoin-halveringen. Allt detta har lett till Fear of Missing Out (FOMO).

Axelar prisprognos

Copy link to section
Axelar price

AXL-diagram av TradingView

Det dagliga diagrammet visar att AXL-tokenpriset har varit i en stark uppåtgående trend under de senaste veckorna. Senast vände token den viktiga motståndspunkten vid $1,036 till stöd. Detta var en avgörande nivå eftersom den var den högsta punkten i februari i år.

Axelar ligger fortfarande över 50-dagars och 25-dagars glidande medelvärden medan Relative Strength Index (RSI) har rört sig över nyckelmotståndspunkten vid 70. Därför är utsikterna för myntet hausse, med nästa punkt att titta på är på $1,50. Stop-loss för detta pris är $1,0367.

Denna artikel har översatts från engelska med hjälp av AI-verktyg och därefter korrekturlästs och redigerats av en lokal översättare.

Ad

Vill du ha krypto-, forex- och aktiehandelssignaler som är lätta att följa? Gör det enkelt att handla genom att kopiera vårt team av professionella handlare. Konsekventa resultat. Registrera dig hos Invezz Signals idag.

Learn more
Bitcoin Ethereum Kryptovaluta Marknadsanalys