Analytiker: Goldman Sachs kunne være en aktie på $420

Af:
op Feb 26, 2022
Listen
  • Mike Mayo gentog Goldman Sachs som et "køb" med et kursmål på $420.
  • Amy Raskin og Steve Weiss var enige i den optimistiske opfordring til CNBC.
  • Investeringsbankens aktier er faldet med mere end 10% for året.

Følg Invezz på TelegramTwitter og Google News for de seneste opdateringer >

Aktierne i Goldman Sachs Group Inc ( NYSE: GS ) er oppe med næsten 3,0% fredag, efter at Mike Mayo sagde, at aktien kunne stige til $420. Wells Fargo-analytikeren gentog sin “købs”-anbefaling på GS her til morgen.

Amy Raskin reagerer på den optimistiske vurdering

CNBC’s “Halftime Report” sagde Amy Raskin, at hun stadig var undervægtig “økonomisk”, men var enig i Mayos optimistiske opfordring til Goldman Sachs. Investeringschefen hos Chevy Chase Trust tilføjede:

Vi kan godt lide Goldman Sachs inden for finans. Vi flytter en del af vores position i JPMorgan over i Goldman Sachs, da vi mener at det er den bedre positionerede virksomhed her. Virksomheden har stadig den største andel på nøglemarkederne. Handler til mindre end ti gange afkastet, og har et godt ledelsesteam.

Tidligere på ugen sagde Goldman Sachs’ administrerende direktør David Solomon, at investeringsbanken var forpligtet til at give et “konsistent afkast” til sine aktionærer. Han udtrykte tillid til, at strategien virkede og i sidste ende vil afspejle sig i aktiekursen.

Steve Weiss er enig i, at Goldman Sachs er en billig aktie

I sidste måned gav Goldman Sachs de højere omkostninger og en opbremsning i handelen skylden, da indtjeningen i 4. kvartal var lavere end Wall Street prognoserne. Alligevel var Steve Weiss fra Short Hills enig i Mayos positive syn og sagde:

Jeg er enig med Mike. Goldman er bare alt for billig. Den måde som David Solomon omstrukturerer virksomheden for at vende sig mere i retning af gebyrbetalende virksomheder vil være fantastisk for investeringsbanken, fordi de har et guldbelagt navn, der vil hjælpe med at skabe mere vækst.

Også fredag bekræftede Goldman Sachs, at US Securities and Exchange Commission (SEC) havde iværksat en undersøgelse af deres registreringspraksis. Banken samarbejder fuldt ud med tilsynsmyndigheden.

Ad

Invester i kryptovaluta, aktier, ETF'er og meget mere på få minutter med vores anbefalede mægler, eToro

10/10