Misfits Gaming Group lander en flerårig aftale med Tezos (XTZ)

Af:
op Mar 11, 2022
Listen
  • Misfits Gaming Group har annonceret en flerårig samarbejde med Tezos blockchainen.
  • Misfits vil bruge dette samarbejde at vove sig ind i den blockchain-baserede gaming-sektor.
  • Samarbejdet kommer midt i et boom indenfor blockchain-baserede og play-to-earn-platforme.

Følg Invezz på TelegramTwitter og Google News for de seneste opdateringer >

Misfits Gaming Group har annonceret et flerårigt partnerskab med Tezos blockchain. Misfits planlægger at lancere blockchain-spil via Tezos ( XTZ/USD ) netværket gennem dette partnerskab.

Misfits indleder samarbejde Tezos

Tezos bliver den officielle blockchain-partner for Misfits. Aftalen vil omfatte promovering af mærket på spillernes trøjer for at skabe større engagement og udbredelse blandt fans.

Misfits er en platform, der konkurrerer i nogle af de førende spil, såsom League of Legends og Call of Duty. Platformen vil omdanne MSF/IO-gaming-inkubator-platformen – der lige nu har en værdi af $10 millioner – til MSF Tezos Incubator Hub. Inkubator-programmet vil understøtte e-sport-startups og dem der bygger på Tezos blockchainen.

Will Pazos, der er senior vicepræsident hos Block Born tilføjede også, at platformen vil arbejde sammen med Tezos for at lancere Block Born. Dette projekt forsøger at give Misfits en position indenfor den blomstrende blockchain-spilsektor.

Block Born vil inkludere Tezos-udviklere, der skaber kryptovaluta spil, hoster turneringer og støtter de professionelle spillere. Udviklerne vil fokusere på spil, der ikke har en “pay-to-win”-funktion.

Block Born vil bruge Snickerdoodle Labs teknologi til at vise, hvordan de indsamlede midler vil blive brugt indenfor spiludviklingen. Pazos bemærkede, at platformen ville give Misfits mulighed for at vove sig dybere ind i blockchain-spil, og gøre dem mere konkurrencedygtige end de andre e-sports-platforme.

Pazos tilføjede,

Vi er på udkig efter en unik mulighed for at gøre noget. Vi kan godt lide tanken om blockchains, men vi mener at der skal være et tungere fokus på konkurrence baserede spil.

Et boom indenfor blockchain-spil

Spil, der kredser om kryptovalutaer og ikke-fungible tokens ( NFT’er ), er blevet temmeligt populære i løbet af det seneste år. Tendensen blev udløst af Axie Infinity, en play-to-earn platform baseret på Ethereum blockchain. Axie Infinity har tiltrukket mange spillere globalt, som nu er i stand til at optjene belønninger i form af Smooth Love Potion (SLP) tokens.

Andre populære blockchain-baserede spil inkluderer The Sandbox og Gala Games. Begge disse spil er blevet temmeligt populære, hvilket f.eks. kan ses i det udbytte, som deres originale kryptovalutaer har opnået i løbet af det seneste år.

Ad

Invester i kryptovaluta, aktier, ETF'er og meget mere på få minutter med vores anbefalede mægler, eToro

10/10