Bør jeg købe Arista Networks-aktien efter stærkt 1. kvartal

Af:
op maj 8, 2022
  • Arista offentliggjorde bedre end forventede resultater for første kvartal.
  • Citigroup har et positivt syn på Arista Networks.
  • $100 repræsenterer et stærkt støtteniveau.

Arista Networks, Inc. ( NYSE: ANET ) offentliggjorde sine resultater for første kvartal, og overgik forventningerne. Jim Suva, der er en analytiker fra Citigroup, tildelte en Arista-aktien en købsvurdering.

Citigroup har et positivt syn på Arista Networks

Arista Networks offentliggjorde bedre end forventede resultater for første kvartal i mandags; den samlede omsætning var steget med 31,4% i forhold til $877,07 millioner, mens indtjeningen pr. aktie i første kvartal var på $0,84 (overgår med $0,03).

Er du på udkig efter hurtige nyheder, gode tips og markedsanalyser? Tilmeld dig Invezz' nyhedsbrev i dag.

Den samlede omsætning steg et godt stykke over de tidligere prognoser, og virksomheden nyder fortsat godt af lavere COVID-relaterede rejse- og marketingudgifter. Den samlede bruttomargin i første kvartal var på 63,9%, mens driftsomkostningerne var på $225,3 millioner eller 25,7% af omsætningen.

Arista Networks tilbagekøbte sine almindelige aktier til en værdi af $136,2 millioner i løbet af første kvartal til en gennemsnitspris på $116 pr. aktie, og selskabets ledelse udtalte, at mængden af fremtidige tilbagekøb vil afhænge af markedsforholdene.

Arista Networks opdaterede sine økonomiske retningslinjer for andet regnskabskvartal, og forventer, at den samlede omsætning vil ligge et sted mellem $950 millioner – $1 milliard, inklusive cirka $50 millioner af cloud-relateret overført indregning af indtægter fra balancen.

Ikke-GAAP-bruttomarginen burde ligge sted mellem 60% og $62%, selvom Arista vil fortsætte med at forøge sin investeringer i F&U og markedsføring. Ita Brennan, der er finansdirektør hos Arista Networks, sagde:

Efterhånden som vi gør fremskridt i løbet af 2022, så forbliver efterspørgselsmålingerne stærke på tværs af virksomheden, hvor der udvises særlig styrke fra vores Cloud Titan og andre cloud- og virksomhedskunder.

Jim Suva, der er en analytiker fra Citigroup, sagde at Arista ser ud til at vinde markedsandele fra Cisco, og han tildelte aktien en købsvurdering med et prismål på $160.

Arista Networks er i en god position til at vokse sin forretning, men med en markedsværdi på $34,2 milliarder, så er dette selskab ikke undervurderet, og risiko/belønningsforholdet er ikke tilstrækkeligt godt til “værdiinvestorerne” i øjeblikket.

Arista handler til mere end tredive gange TTM EBITDA, og den bogførte værdi pr. aktie er mindre end $15, og virksomheden vil fortsætte med at operere i et udfordrende miljø, der er påvirket af høj inflation og globale forsyningskædeudfordringer.

På grund af dette er det nok ikke det bedste tidspunkt at købe Arista Networks aktien til den aktuelle kurs, og hvis det amerikanske aktiemarked går ind i en mere markant korrektionsfase, så kunne aktiekursen ende på langt lavere niveauer.

$100 repræsenterer et stærkt støtteniveau

Datakilde: tradingview.com

Det stærke støtteniveau ligger på $100, mens $130 repræsenterer det første modstandsniveau. Hvis prisen falder under $100, så vil dette være et “salgssignal”, og så vil vejen være banet i retning af $90 eller endda under.

På den anden side, hvis prisen stiger til over $130, så kunne det næste mål være på $140.

Opsummering

Arista Networks offentliggjorde sine resultater for første kvartal, der overgik forventningerne og Jim Suva, der er en analytiker fra Citigroup, tildelte en Arista-aktien en købsvurdering. På trods af dette, så er det lige nu nok ikke det bedste tidspunkt at købe Arista Networks-aktien på, og hvis det amerikanske aktiemarked går ind i en mere markant korrektionsfase, så kunne aktiekursen ende på langt lavere niveauer.

Invester i kryptovaluta, aktier, ETF'er og meget mere på blot få minutter med vores foretrukne mægler, Capital.com
9.3/10
75.26% of retail investor accounts lose money when trading CFDs with this provider. You should consider whether you can afford to take the high risk of losing your money.