Jeff Mills om AMC-aktien: “Jeg ville ikke røre den med en ildtang”

Af:
op maj 13, 2022
  • AMC Entertainment offentliggjorde stærke resultater for sit regnskabsmæssige 1. kvartal tidligere på ugen.
  • Aktien er faldet mere end 60% siden dens højeste niveau fra år til dato.
  • Bryn Mawr Trusts Jeff Mills forklarer, hvorfor han fortsat er stærkt pessimistisk med hensyn til AMC.

AMC Entertainment Holdings Inc ( NYSE: AMC ) havde et stærkt 1. kvartal ifølge de resultater, der blev offentliggjort tidligere på ugen. Alligevel advarer Jeff Mills om, at meme-aktien ikke er værd at eje – i hvert fald ikke i det nuværende klima.

AMC handler ikke på fundamentale værdier

Biografkæden lukkede næsten 10% oppe denne torsdag, men den tekniske chef hos Bryn Mawr Trust er alligevel overbevist om, at dette ikke repræsenterer noget som helst meningsfuldt. På CNBCs “Power Lunch” sagde han:

Er du på udkig efter hurtige nyheder, gode tips og markedsanalyser? Tilmeld dig Invezz' nyhedsbrev i dag.

AMC er en aktie, der handler 10% nede den ene dag, og 10% oppe den næste dag. Så dette tyder ikke på en virksomhed, der handler på nogen som helst form for fundamentale forhold. Det er meget vanskeligt at investere langsigtet, det er meget vanskeligt at investere kortsigtet. Det er helt ærligt farligt.

Wall Street giver også AMC-aktien en “undervægts vurdering” med et gennemsnitligt kursmål på $5,76, hvilket repræsenterer en nedside på yderligere 50% herfra.

AMC er nede med over 60%, hvilket stadig ikke er attraktivt

AMC Entertainment er på nuværende tidspunkt faldet mere end 60% siden aktiens højeste niveau fra år til dato. Alligevel finder Mills ikke aktien attraktiv, og selv hvis man antager et værdiansættelsesperspektiv. Da han forklarede grunden til dette bemærkede han:

AMC handles stadig til 10 gange det forhold mellem pris og salg, der var gældende før COVID. Hvad har ændret sig? Svaret er ingenting. Aktien er stadig urentabel, og egner sig ikke til dette marked. Jeg ville ikke røre et navn som dette med en ildtang, og især ikke ud fra et fundamentalt perspektiv.

En dag forinden nævnte MoffettNathanson-medieanalytikerne også den øgede konkurrence fra streaming, da de advarede om at de indenlandske biografer ikke ville vise nogen vækst i 2023, hvilket kunne ende med at blive endnu et negativt tegn for AMC.

Invester i kryptovaluta, aktier, ETF'er og meget mere på blot få minutter med vores foretrukne mægler eToro

10/10
67% of retail CFD accounts lose money