Er Fiverr International-aktien et køb efter 1. kvartalsresultaterne?

Af:
op maj 15, 2022
  • Fiverr International offentliggjorde solide resultater for første kvartal.
  • Forbruget pr. køber nåede op på $251.
  • Selskabets ledelse har opdateret den økonomiske prognose for regnskabsåret 2022.

Fiverr International Ltd. ( NYSE: FVRR ) offentliggjorde solide resultater for selskabets første kvartal i onsdags, og selskabets ledelse opdaterede efterfølgende den økonomiske prognose for regnskabsåret 2022.

Fiverr afsluttede fjerde kvartal med 4,2 millioner aktive købere, hvilket repræsenterer en stigning på 11% fra år til år.

Er du på udkig efter hurtige nyheder, gode tips og markedsanalyser? Tilmeld dig Invezz' nyhedsbrev i dag.

Forbruget pr. køber nåede $251

Fiverr International Ltd gør det muligt for sælgere at sælge deres tjenester, så køberne efterfølgende kan købe dem via sin platform. Virksomhedens platform omfatter cirka 500 kategorier i otte kategorier, herunder design, oversættelse, digital markedsføring, teknologi, video, musik, forretning og livsstil.

Selskabet offentliggjorde solide resultater for første kvartal denne onsdag; den samlede omsætning var steget med 26,9% i år til $86,7 millioner, mens non-GAAP indtjeningen pr. aktie var på $0,11 (overgår med $0,04). Micha Kaufman, der er direktør hos Fiverr International, sagde:

Vi gør fremskridt med vores mål for året og fortsætter med at investere i Fiverr Business. Mens den lille virksomhed eller den forbrugerdrevne del af vores virksomhed mærker effekterne af makroskiftet, så har Fiverr Business sat farten op.

Fiverr fortsætter med at forbedre sin position på markedet, og det er i denne forbindelse vigtigt at nævne, at Fiverr afsluttede første kvartal med 4,2 millioner aktive købere i sammenligning med 3,8 millioner købere ved udgangen af første kvartal af 2021.

Dette repræsenterer en stigning på 11% fra år til år, mens forbruget pr. køber pr. 31. marts 2022 nåede $251 i sammenligning med de $216 fra den 31. marts 2021. Den god nyhed er, at den justerede EBITDA i første kvartal 2021 voksede til $3,9 millioner i sammenligning med $-0,7 millioner i første kvartal 2021.

Selskabets ledelse forventer, at omsætningen vil ligge et sted mellem $86 millioner og $87,5 millioner for andet regnskabskvartal, mens den justerede EBITDA forventes at ligge mellem $3 millioner og $4 millioner.

Selskabets ledelse opdaterede også sin økonomiske prognose for hele regnskabsåret 2022, og meddelte at omsætningen burde ende på mellem $345 millioner og $355 millioner, mens den justerede EBITDA forventes at ligge mellem $10 millioner og $17 millioner.

Teknisk analyse

Fiverr Internationals aktier er faldet med mere end 60% siden begyndelsen af 2022, men den nuværende kurs kunne være et godt indgangspunkt for langsigtede investorer.

Datakilde: tradingview.com

Hvis prisen stiger til over $45, så vil dette være et signal om at handle Fiverr-aktien, og det næste mål kunne nu være på $50 i støtte.

På den anden side, hvis prisen falder under den nuværende støtte ved $30, så vil dette være et klart “salgssignal”, og så vil vejen være banet i retning af $25.

Opsummering

Fiverr International offentliggjorde solide resultater for selskabets første kvartal i onsdags, og selskabets ledelse opdaterede efterfølgende deres økonomiske prognose for regnskabsåret 2022. Fiverr-aktien er fortsat under pres, men den nuværende kurs kunne stadigvæk være et godt indgangspunkt for langsigtede investorer.

Invester i kryptovaluta, aktier, ETF'er og meget mere på blot få minutter med vores foretrukne mægler, Capital.com
9.3/10
75.26% of retail investor accounts lose money when trading CFDs with this provider. You should consider whether you can afford to take the high risk of losing your money.