Bør du købe Palantir efter oversolgte forhold presser aktien op?

Af:
op May 17, 2022
Listen
  • Palantir-aktien lukkede fredag mere end 13% nede.
  • Aktien har mistet mere end halvdelen af sin værdi indtil videre.
  • Palantir er i øjeblikket oversolgt, men handler under en vigtig modstandszone.

Følg Invezz på TelegramTwitter og Google News for de seneste opdateringer >

Palantir Technologies Inc. (NYSE:PLTR) havde et turbulent år efter at være faldet med 54,99% fra år til dato. De fleste af tabene er opstået indenfor de sidste 30 dage med mindst 31% i negativt afkast i løbet af måneden.

Are you looking for signals & alerts from pro-traders? Sign-up to Invezz Signals™ for FREE. Takes 2 mins.

En blandet indtjeningsrapport i sidste uge havde skylden for dette. Selskabet leverede et overskud på 2 cent pr. aktie i 1. kvartal 2022. Indtjeningen lå i vid udstrækning under forventningerne om 4 cent pr. aktie. Omsætningen overgik stadig estimaterne på $446 millioner, mens den prognosen pegede på en yderligere stigning til $470 millioner.

Ikke desto mindre rangerer Palantir som et missionskritisk navn. De øgede geopolitiske spændinger vil øge behovet for nationale efterretningstjenester og cybersikkerhed. Palantir vil nyde godt af dette som resultat af dette.

Alligevel mener vi, at en yderligere diversificering i retning af kommercielt salg vil være altafgørende. Dette hænger sammen med, at den lavere vækst i statens indtægter fortsat er den vigtigste drivkraft for væksten hos Palantir.

Baseret på 10 Wall Street analytikere er Palantir vurderet til et køb med to, hold med fem og salg med tre. Dette er lig med en blandet vurdering, idet aktien forsøger at undslippe det årlige fald. Men hvilken vej skal man gå?

Palantir undgår dippen, men modstanden ved $10 kunne holde aktien tilbage

Copy link to section
Kilde – TradingView

Teknisk set handler Palantir til den laveste pris siden IPO. Til en pris på $8,34 befinder aktien sig på oversiden af en ekstremt oversolgt bund på under $7. Den nuværende RSI-aflæsning på 25 viser, at aktien stadig befinder sig i det oversolgte område.

De seneste stigninger indebærer, at investorerne køber dippen. Ikke desto mindre mener vi, at aktien vil ramme en modstand på $10. Investorerne bør derfor vente på at aktien bryder over dette niveau før de overvejer om et permanent opadgående momentum er startet.

Opsummering

Copy link to section

Palantir har en blandet vurdering på Wall Street. Aktiesvagheden blev forstærket af selskabets blandede indtjeningsrapport. Investorerne bør købe efter et udbrud over $10.

Ad

Vil du have letforståelige signaler krypto-, forex- og aktiehandelssignaler? Gør det enkelt at handle ved at kopiere vores team af professionelle handlende. Konsekvente resultater. Tilmeld dig i dag på Invezz Signals.

Learn more
Verden