Jim Cramer kalder Amazon for “detailhandelens Boeing”

Af:
op May 17, 2022
Listen
  • Jim Cramer kritiserer Amazon.com Inc for fortsat at underpræstere i år.
  • Han siger, at tingene kunne have været anderledes, hvis Jeff Bezos stadig var direktør.
  • Amazon-aktien er nu faldet med ca. 35% i forhold til starten af året.

Følg Invezz på TelegramTwitter og Google News for de seneste opdateringer >

Amazon.com Inc ( NASDAQ: AMZN ) er “detailhandelens Boeing”, sagde den berømte investor Jim Cramer denne mandag, da han kritiserede det multinationale selskab med hovedkontor i Seattle for dets fortsatte dårlige præstation i år.

Cramers bemærkninger på CNBC’s ‘Squawk on the Street’

Copy link to section

I slutningen af sidste måned offentliggjorde Amazon svagere end forventede resultater for sit regnskabsmæssige 1. kvartal, hvilket ifølge Cramer måske ikke var sket, hvis Jeff Bezos stadig var selskabets ansvarlige leder. På CNBC’s “Squawk on the Street” sagde han:

Så du har Bezos, der ikke længere leder Amazon. Men jeg siger bare, kom venligst tilbage til Amazon. Dette kvartal var så forfærdeligt, og jeg er nødt til at tro, at hvis du var ansat der, så ville du ikke være blevet ansat for særlig mange penge.

Tidligere i maj sagde Amazon, at mange års ansættelser har overbemandet deres lagre. Aktien er nu faldet omkring 35% for året.

e-handelen får en lussing i 2022

Copy link to section

Amazons prognose for det nuværende regnskabskvartal lå også under Wall Streets forventninger, hvilket rejser spørgsmålet om ledelsen bestående af direktør Andy Jassys kompetencer, tilføjede Mad Money-værten.

  • Save

Vi kunne sagtens have sagt, at Andy Jassy kun lige er startet som direktør, så vi er nødt til at give ham en chance. Men han har trods alt været i virksomheden i lang tid. Indtjeningsrapporten var værre end hos Netflix. Amazon er blevet detailhandelens Boeing.

2022 har ikke været venlig over for e-handelen over hele linjen. Onlinesalget ifølge Mastercard SpendingPulse var lavere i de seneste to måneder på årsbasis.

  • Save
  • Save