Take-Two Interactive Q4: “Vi forbliver utroligt godt positioneret”

Af:
op maj 17, 2022
Listen to this article
  • Take-Two Interactive Inc. offentliggjorde sine økonomiske resultater for 4. kvartal denne mandag.
  • Computerspilsfirmaet kom med en svagere end forventet fremtidsprognose.
  • Take-Two Interactive-aktien er faldet næsten 35% fra år til dato.

Take-Two Interactive Software Inc ( NASDAQ: TTWO ) rapporterede om et lavere end forventet salg for sit 4. regnskabskvartal i mandags. Aktien steg stadig 3,0% efter åbningstid på trods af selskabets svage prognose.

Vigtige tal fra Take-Two Interactives Q4 resultater

  • Nettoindkomsten blev udskrevet til $111 millioner mod $218,8 millioner fra året før.
  • Indtjeningen pr. aktie på 95 cent var meget lavere end sidste års $1,88.
  • Omsætningen steg med 11% fra år til år til $930 millioner, hvilket fremgik af pressemeddelelsen om indtjeningen.
  • Med $845,8 millioner var bookingerne omkring 8,0% højere end i fjerde kvartal af regnskabsåret 2021.
  • Konsensussen var på 65 cents i indtjening pr. aktie baseret på $897 millioner i indtægter og $882,6 millioner i bookinger.

Tidligere i år sagde Take-Two Interactive, at dens mest eftertragtede spiltitel Grand Theft Auto VI sandsynligvis vil lande på markedet i begyndelsen af 2025. Aktien er stadig faldet med næsten 35% for året.

Er du på udkig efter hurtige nyheder, gode tips og markedsanalyser? Tilmeld dig Invezz' nyhedsbrev i dag.

Take-Two Interactives fremtidsprognose for regnskabsåret 2023

For regnskabsåret 2023 forudser Take-Two, at selskabets omsætning vil falde i intervallet $3,67 milliarder til $3,77 milliarder på op til $2,15 i indtjening pr. aktie. Selskabet forventer $3,75 milliarder til $3,85 milliarder i bookinger i år.

Dette kan sammenlignes med analytikernes $3,19 i indtjening pr. aktie, $3,95 milliarder i omsætning og bookinger til en værdi af $4,15 milliarder. Investorerne straffede dog ikke den blødere prognose, da den ikke inkluderer de $12,7 milliarder fra Zynga-opkøbet. I indtjeningspressemeddelelsen sagde direktør Strauss Zelnick:

Vi mener, at Take-Two Interactive fortsat er utroligt godt positioneret til at forøge sin skala og fremtrædende plads indenfor branchen, udvide vores marginer og levere langsigtet værdi for vores aktionærer.