Terra Classic-prisopsvinget tager fart: køb LUNC-mønten her

Af:
op Sep 9, 2022
Opdateret: Sep 12, 2022
Listen
  • Terra Classic er steget til over $0,0005211 efter en storslået stigning på 425,5% i de seneste 14 dage.
  • Prisopsvinget kommer midt i et forslag om skatte afbrænding fra Terra Classic fællesskabet.
  • Her er en hurtig guide til, hvor du kan købe LUNC mønten.

Følg Invezz på TelegramTwitter og Google News for de seneste opdateringer >

Siden den skæbnesvangre nedtur for den originale Terra LUNA på grund af TerraUSD (UST) stablecoin-krakket og den resulterende Hard Fork, der resulterede i dannelsen af to Terra blockchains (Terra Classic og Terra 2.0 ), så har Terra Classics LUNC-mønten kæmpet for at genvinde sit fodfæste.

Siden efteråret har Terra Classic, som er den gamle Terra LUNA blockchain, og hvis originale token blev omdøbt til LUNC, har foretaget adskillige opgraderinger og vedtaget en række forslag fra dets fællesskab for at forsøge at hjælpe LUNC med at komme sig efter krakket. Nogle af forslagene der er blevet vedtaget af Terra Classic omfatter afbrænding og staking af LUNC.

Are you looking for fast-news, hot-tips and market analysis? Sign-up for the Invezz newsletter, today.

Det seneste forslag, som Terra Classic-fællesskabet forventes at stemme om i den kommende uge, er forslaget om en 1,2% skatteafbrænding, der har modtaget støtte fra flere af de centraliserede børser, herunder MEXC, Gate.io og KuCoin blandt andre.

For at hjælpe de handlende, der ønsker at drage fordel af det nuværende LUNC-tyreløb, så har Invezz skrevet denne korte guide om, hvor man kan købe LUNC-tokenet.

For at finde ud af mere, så skal du bare læse videre her.

Featured Broker

Looking to invest?

Invest and trade CFD stocks, ETFs, digital assets & commodities in minutes with our highest-rated broker.

Ad

De bedste steder at købe LUNC-mønten

Copy link to section

eToro

Copy link to section

eToro er en investeringsplatform med flere aktiver med mere end 2000 aktiver, herunder valuta, aktier, Crypto, ETF'er, indekser og råvarer. eToro tilbyder en bred vifte af kryptos, såsom Bitcoin, XRP og andre sammen med crypto / fiat og crypto / crypto par. eToro-brugere kan oprette forbindelse til, lære af og kopiere eller kopiere af andre brugere.

Registrér med eToro med det samme

Nexo

Copy link to section

Siden 2018 har Nexo bestræbt sig på at bringe professionelle finansielle tjenesteydelser til verden af ​​digitale aktiver. Ved at udnytte det bedste af holdets års erfaring i FinTech sammen med kraften i BlockChain-teknologien, bemyndiger Nexo millioner af mennesker til at udnytte værdien bag deres Crypto-aktiver, hvilket skaber et nyt, bedre finansielt system.

Registrér med Nexo med det samme

Hvad er LUNC?

Copy link to section

LUNC er det originale token på Terra Classic blockchainen, som er et ny udgave af den tidligere Terra LUNA blockchain, der er blevet etableret efter den seneste Terra Hard Fork , der fandt sted efter Terra LUNA-krakket i kølvandet på UST stablecoin kollapset.

Terra Classic blockchainen er også hjemsted for TerraUSD stablecoinen, som efterfølgende blev omdøbt til TerraUSD Classic (USTC).

Terra Classic er for nylig blevet integreret i StarShip-metaverset, som er et af de største metaverser, hvor LUNC-tokenet vil blive anvendt som betalingsmetode i StarShip-økosystemet og til gengæld vil StarShip assistere med den igangværende LUNC afbrænding.

Bør jeg købe LUNC i dag?

Copy link to section

Hvis du ønsker at investere i en kryptovaluta, der styrtdykkede for et par måneder siden, og som i øjeblikket viser tegn på at komme sig, så kunne LUNC-mønten være et glimrende valg.

Ikke desto mindre skal du være opmærksom på, at det er ekstremt ustabilt at handle på kryptovaluta markedet.

LUNC-mønten prisprognose

Copy link to section

Baseret på den nuværende stigende trends momentum, så venter analytikerne lige nu på muligheden for, at Terra Classic falder endnu et nul i løbet af de kommende uger, og især efter implementeringen af den længe ventede 1,2% skatteafbrænding.

Copy link to section

Ad

Invester i kryptovaluta, aktier, ETF’er og meget mere på få minutter med vores anbefalede mægler, eToro

10/10
Besøg hjemmesiden
Verden