VIDEO: Investering i DeFi | Yield Apps Tim Frost og Trovios Jon Deane

Af:
op nov 9, 2022
Listen to this article
  • Yield App og Trovio har lanceret en $35M DeFi fond.
  • En moden, porteføljefokuseret tilgang til investering i DeFi.
  • DeFi-miljøet har ændret sig drastisk med Feds højere renter og de faldende kryptovaluta priser.

Det har været et turbulent år på kryptovaluta markederne.

Men decentraliseret finans marcherer dog skråsikkert videre. I dag på Invezz-podcasten interviewer vi Tim Frost, der er CEO for Yield App ( YLD ), og Jon Deane, der er CEO for Trovio.

Er du på udkig efter hurtige nyheder, gode tips og markedsanalyser? Tilmeld dig Invezz' nyhedsbrev i dag.

Yield App er en slags one-stop-shop kryptovaluta platform, mens Trovio er en hybrid aktivforvalter. Tilsammen har Tim og Jon derfor et unikt perspektiv i forbindelse med investering i DeFi og kryptovaluta helt generelt. Sammen har Yield App og Trovio også netop annonceret lanceringen af en $35 millioner DeFi fond.

Vi tre tog en snak om, hvad der sker på markedet i år, hvor vi lagde vægt på portefølje administration. Begreberne “kapitalbevarelse” og “risikoreduktion” blev smidt omkring – men hvordan er dette egentlig muligt i en branche, hvor daglige lysestager kan falde med 50%? Vi diskuterede denne gåde, såvel som de overordnede strategier, som begge virksomheder følger.

Vi diskuterede også makro, og hvordan kryptovalutaerne passer ind i alt dette. Både Tim og Jon har været rundt om blokken (eller blockchainen burde jeg nok snarere sige) og har derfor været vidne til andre bjørnecyklusser før. Men hvordan adskiller denne sig, i betragtning af at den kommer midt i en tilbagegabg i økonomien som helhed. Idet Bitcoin først blev lanceret i 2009, så står jeg altid klar til at understrege, at dette er uden fortilfælde i kryptovaluta termer – digitale aktiver har aldrig tidligere oplevet et bredere bjørnemarked.

Ikke desto mindre marcherer DeFi videre – og vi diskuterede, hvordan sektoren klarede sig gennem den smittekrise, der spredte sig over kryptovalutaerne tidligere i år. Celsius, Three Arrows Capital og mange andre firmaer gik under, men dette var dog CeFi snarere end DeFi (noget som jeg har skrevet om tidligere).

Men hvordan er det så at investere i DeFi, der er en branche, hvor afkastet er så vigtigt, mens renten stiger? Samme tid sidste år havde vi renter indenfor trad-fi på nul og skyhøje DeFi-renter, men nu har vi i stedet Fed, der hurtigt er ved at hæve renten i retning af 5%, mens DeFi er faldet til jorden med et brag. Jon, Tim og jeg talte om, hvordan dette har påvirket branchen.

Med den episode, der fandt sted midt i FTX -skandalen, mens CZ’s salgsordre på FTT sender chokbølger på tværs af branchen, så kunne jeg selvfølgelig ikke afstå mig fra at lede deres tanker i retning af netop den seneste vanvid indenfor branchen.

Som altid er du velkommen til at kontakte os med dine kommentarer!

Fortsæt samtalen på Twitter på @InvezzPortal , @DanniiAshmore og @YieldApp . Eller besøg https://www.yield.app/ eller https://www.trovio.io/ for at finde ud af mere.

Tak fordi du lyttede med, og du kan følge os og abonnere her: