Mars Labs annoncerer MRST airdrop for Mars Token-indehavere

Af:
op nov 22, 2022
Listen to this article
  • Mars Labs vil sende MRST- og PBOS-tokens til Mars Token-indehavere.
  • MRST airdroppet har en hastighed på 2% af beholdning, mens Phobos Token vil være på 100 MRST: 1 PBOS.
  • MRST er tilgængelig på OKX, hvor interesserede investorer kan købe og handle mod USDT og USDC.

Mars Labs, der er firmaet bag Mars Metaverse-projektet, har netop annonceret en kommende airdrop for indehaverne af det originale Mars Token (MRST).

Ifølge en meddelelse, som holdet delte denne tirsdag via deres Twitter-konto, så er dette blot en af de spændende nyheder, der står i kø for denne november. De investorer, der er interesseret i at finde ud af, hvordan man kan købe Mars Tokenet, kan følge de nedenstående instrukser.

Er du på udkig efter hurtige nyheder, gode tips og markedsanalyser? Tilmeld dig Invezz' nyhedsbrev i dag.

Blandt de andre gode nyheder, som metaverse-projektet drillede med, så omfatter disse en MOU-annoncering hos en decentraliseret udveksling (DEX), lanceringen af MRST-staking, en kommende USDC/MATIC DEX-pulje og land-billetsalg til Mars:Metaverse.

Platformen forventes også at udstede kompensation for deres 1. Pre-IEO, mens USDT-indbetalingerne for 2. Pre-IEO vil finde sted fra 5.-9. december 2022 og indbetalinger for 3. Pre-IEO fra 6.-10. marts 2023.

MRST og PBOS airdrop

Mars airdroppet vil være til både MRST og Phobos Token (PBOS), der er det token, der bruges til at købe land i Mars metaverse gameplayet.

Ifølge Mars Labs tweet vil airdrop-forholdet for PBOS være på 100 MRST: 1 PBOS, mens airdrop-raten for MRST vil være på 2% af en wallet adresses MRST-beholdning.

For at kunne deltage i airdroppet skal man have holdt på MRST, og byttet det på tidspunktet for airdroppet. På denne måde vil MRST- og PBOS-airdroppet gavne de wallet adresser, der vil have mere end én MRST-swap på den førende kryptovaluta børs OKX.

Som Invezz rapporterede i sidste uge, så var OKX den første kryptovaluta børs til at børsnotere Mars-tokenet på både CEX-platformen og OKX DEX (en Web3-portal, der tilbyder token-swaps, en DEX-aggregator, en kryptovaluta wallet, NFT’er og adgang til dApps).

Køb MRST hos OKX