Mars Token: Hvad er Mars Metaverse?

Af:
op nov 22, 2022
Listen to this article
  • Mars Metaverse er et metaverse spil, der tilbyder et Play-and-Earn (PAE) økosystem.
  • Spillet har et Mars tema,, og er i koloni-stil med understøttelse af NFT'er og GameFi.
  • OKX er den første kryptovaluta børs, der opfører det originale token MRST på sin DEX-platform.

Mars Token er officielt blevet børsnoteret på OKX, der er en af de mest velrenommerede kryptovaluta børser på markedet i dag. Dette betyder, at man nu kan købe , sælge, handle eller stake med MRST på både OKX CEX og DEX.

MRSTs børsnotering på OKX kryptovaluta børsen kom få dage efter, at Mars Labs-teamet tiltrak investeringer fra det asiatiske venturekapitalfirma Han River Ventures.

Er du på udkig efter hurtige nyheder, gode tips og markedsanalyser? Tilmeld dig Invezz' nyhedsbrev i dag.

Men hvad er Mars Metaverse-spillet? Her er en kort oversigt.

Mars Metaverse spillet

Mars Metaverse er et spil med Mars (den røde planet) tema, der tilbyder et Play-and-Earn (PAE) spiløkosystem.

Spillet, der blot er et blandt mange metaverse titler under udvikling på tværs af spilbranchen, der udvikles af Mars Labs – et Koreansk baseret projektteam – som blandt andet støttes af The Hyundai, Haechi Labs og Polygon Studios.

I Mars Metaverse vil brugerne have adgang til en ‘ koloni ‘, som i modsætning til de andre metaverse spil, ikke er et uendeligt rum, der vokser todimensionelt. Tværtimod er det koncentriske landrum begrænset, hvilket gør det svært at erhverve sig jord, hvilket dermed forøger handlemulighederne.

‘Kolonier’ er unikt for Mars Metaverse-spillet og er det, der hjælper med at adskille dette spil fra de andre metaverse-relaterede titler.

En koloni kan rumme 100.000 til 1 million brugere og består af en række bygninger, der kan købes ved hjælp af Phobos Token (PBOS). Brugerne kan også udveksle bygninger for at få en ekstra indtægt eller tilpasse kommercielle lokaler til forskellige tjenester – ligeledes for at skabe en indtægt.

I Mars-kolonien kan man eje den købte jord (pakker) for evigt ved at udstede NFT. Det er også muligt at handle land-NFT’erne på en række forskellige markedspladser, såsom OpenSea og The Mars’ interne markedsplads brizzi.

Med hensyn til hvad brugere kan foretage sig i The Mars, sp er enhver aktivitet i kolonien relateret til indbyggernes hobbyer såvel som sport. På denne måde kan man gå til “The Mars Studio” for at skabe, tilpasse og udgive UGC-genstande, såsom NFT’er, der alle kan handles for en fortjeneste.

Hvornår lanceres Mars Metaverse?

Mars Labs forventer at lancere en Alpha-test af spillet i første halvdel af 2023. The Mars: Metaverse Early Access forventes i begyndelsen af 2024, og en Open Beta-test i 3. kvartal og den officielle offentlig lancering mod slutningen af året.

Mars Metaverse token MRST distribution

Mars Token (MRST) er det originale token i Mars Metaverse spiløkosystemet, der vil blive brugt til køb i spillet og andre transaktioner indenfor metaverset.

De forskellige tokens vil blive mintet på Ethereum Layer-2 platformen Polygon, hvor den indledende forsyning vil være på 5 milliarder MRST, der vil blive brugt i den tidlige udvikling af Mars Metaverset.

Der vil maksimalt blive brugt 1 milliard MRST indenfor metaverse-spillet i læbet af det første år.

Vil du gerne lære mere om The Mars Metaverse?

Mars Metaverse-teamet forventes at afholde en Ask Me Anything eller AMA den 16. november 2022 kl. 8 UTC (17:00 KST) på OKX’s officielle Telegram kanal.

Under denne AMA vil Mars Labs direktøren Kevin Chang og Amy Lee, der er Brand og forretningsudviklingschef, forsøge at besvare fællesskabets mange spørgsmål om $MRST og Mars: Metaverse projektet.