OKX fodboldfans kan lave gratis FIFA NFT'er og tjene USDT under VM

Af:
op nov 23, 2022
Listen to this article
  • OKX fodboldsturneringen blev lanceret for at fejre FIFA VM.
  • Spillerne kan minte op til tre NFT'er fra ethvert af de 32 landshold ved at stake 0,01 ETH på hvert hold.
  • Udover at optjene USDT-belønninger, så kan spillerne afvikle deres ETH ved af slutningen på OKX turneringen.

Efter at have løftet sløret for en fodboldturnering, der vil køre samtidig med det igangværende FIFA VM, så er kryptovaluta udvekslingsplatformen OKX gået et skridt videre for at hjælpe OKX fodboldsturnerings spillerne med at lave gratis OKX fodboldsturnerings NFT’er.

Selvom spillerne skal stake 0,01 Ethereum ( ETH/USD ) for at kunne minte en NFT, så kan den stakede ETH dog indløses efter at OKX fodboldsturneringen slutter. Dette betyder, at de mintede NFT’er vil være gratis, da de ikke koster noget bortset fra gasgebyrerne.

Er du på udkig efter hurtige nyheder, gode tips og markedsanalyser? Tilmeld dig Invezz' nyhedsbrev i dag.

Sådan laver du de gratis FIFA NFT’er på OKX

Du kan minte op til tre NFT’er for fodboldhold mellem lige nu og den 12. december 2022 (UTC+0), som er den planlagte dato for afslutningen af FIFA 2022-gruppespillet. Der er også mulighed for at købe fodboldholdets NFT’er via OKX NFT markedspladsen; men hvorfor købe, når du kan minte gratis?

Så for at minte de gratis NFT’er, så skal du bare klikke dig videre til begivenhedssiden på OKX fodboldsturneringen, skifte til ‘wallet’ øverst til venstre, klikke på ‘NFT Marketplace’ og klikke på ‘Free Mint’. Gå derefter videre og tilslut din wallet for at lave din egen OKX Football NFT ved at vælge dit yndlingshold blandt de 32 hold, og så afslutte med at stake 0,01 ETH for at minte en NFT gratis.

Den stakede ETH kan indløses ved afslutningen på OKX fodboldsturneringen.

OKX hjemmesiden kan du dog kun minte én NFT. Men du kan dog stadig downloade OKX-appen for at få fingrene i yderligere to NFT’er.

Hvis du ikke har Ether i din Ethereum wallet, så kan du stadig omveksle disse andre kryptovalutaer til ETH eller tilføje flere midler til at købe dine ETH. Du bør have tilstrækkeligt med midler til at dække netværksgebyrerne for overførsler og swaps.

Når du har lavet dine OKX Football Cup NFT’er, så kan du derefter klikke på ‘ vis mine NFT’er ‘ for at se dine NFT’er.

Vind belønninger med OKX fodboldsturnerings NFT’er

Hvis det hold du lavede NFT’er for vinder, så bliver du en del af NFT-indehaverne, som deler den faste præmiepulje, der er afsat til hver eneste fodboldkamp.

OKX har afsat en fast præmiepulje på 20.000 USDT til hver eneste fodboldkamp i turneringens gruppespil. Efter hver kamp er slut, så vil de NFT-ejere, der støttede det vindende hold, dele præmiepuljen. Hvis en kamp ender uafgjort, så vil NFT-indehaverne på hver side dele en præmiepulje på 10.000 USDT.

Det er her vigtigt at bemærke, at den gratis mintning af fodboldhold NFT’erne vil lukke efter gruppespillet slutter, hvorefter spillerne ikke længere vil kunne minte NFT’er, når deres hold spiller.

Under Knockout-fasen tilføjer OKX 10 USDT for hver eneste NFT. Dette betyder, at hvis Frankrig og England f.eks. spiller, og der blev mintet 100 Frankrig NFT’er og 200 England NFT’er i gruppespillet, så vil OKX tilføje yderligere 3000 USDT i præmiepuljen (som allerede omfatter den præmiepulje, der blev akkumuleret fra gruppespillets kampe ). Ejerne af de NFT’er, hvis hold vinder, deler USDT i præmiepuljen på samme måde som i gruppespillet.

Efter afslutningen af knockout-fasen, så kan du nu vælge at afbrænde dit fodboldholds NFT’er for at forlade de fremtidige forudsigelser og modtage din andel af præmierne i belønningerne i knockout-fasen, der øjeblikkeligt tilføjes til din præmiesaldo.

Hvis du er interesseret i at tjene nogle USDT-belønninger, mens den internationale fodboldturnering fortsætter, så skal du bare besøge OKX for at minte din NFT.

Invester i kryptovaluta, aktier, ETF'er og meget mere på få minutter med vores anbefalede mægler, eToro

10/10
67% of retail CFD accounts lose money