Ad

MEME-MØNTENS AFREGNING ER KOMMET

Memeinated animation

NÆSTE 100x PRESALE STARTER NU

KØB NU

DOGE futures-likvidationer når $32,90 mio.: hvad betyder det for AltSignals?

Af:
op Apr 5, 2023
Listen
  • Futures, der sporer den populære kryptovaluta Dogecoin (DOGE), fik $32,90 millioner i likvidationer.
  • Prisen på Dogecoin (DOGE) steg også med over 25,76%.
  • AltSignals har opnået større popularitet, da det muliggør handelssignaler og analyser til Binance Futures.

Følg Invezz på TelegramTwitter og Google News for de seneste opdateringer >

Kryptovaluta området oplevede en masse travlhed og hype omkring sin ældste meme-mønt, Dogecoin (DOGE).

Dogecoin kryptovalutaen har Shiba Inu-hunden som sin maskot, og den 3. april, når nogen loggede ind på Twitter fra Europa eller USA, så kunne de se maskotten i stedet for den traditionelle blå fugl. Som rapporteret af Invezz var dette den vigtigste katalysator, der resulterede i en enorm stigning i pris og interesse fra fællesskabet.

Copy link to section

Mandag den 3. april 2023 ændrede Twitter det blå fuglelogo på hjemmesidens forside med et billede af Shiba Inu-hunden.

Dette fik mange til at forbinde billedet med Dogecoin (DOGE) kryptovalutaen, hvorefter markedet oplevede en kæmpe forandring.

Specifikt, Futures, der sporer den populære Dogecoin (DOGE) kryptovaluta, fik $32,90 millioner i likvidation indenfor 24 timer efter denne ændring, et træk, der ikke almindeligvis ses, hvilket er baseret på data fra Coinglass.

Både longs og shorts blev påvirket næsten lige meget. Ud af disse oplevede longs $14,41 millioner i likvidation, mens shorts oplevede $18,49 millioner.

Antallet af uafklarede futures kontrakter steg til $580 millioner.

Eksperterne hævder, at det kan påvirke krypto futures

Copy link to section

De fleste af disse likvidationer var et direkte resultat af den sociale medieplatform Twitters ændring af deres logo.

Twitters administrerende direktør Elon Musk kommenterede på dette skridt i adskillige tweets og bemærkede, at det var en forsinket aprilsnar.

Det er dog vigtigt at bemærke, at dette træk er begrænset til de brugere, der befinder sig geografisk i Europa eller USA, da Twitter-brugere i andre regioner fortsat så et blåt fuglelogo.

Denne begivenhed viste dog appellen og den overordnede nytte af handel med futures, hvor AltSignals kunne levere en masse værdi.

AltSignals kunne opleve et højere niveau af nytte

Copy link to section

AltSignals er et projekt, der giver nye muligheder for mange handlende på globalt plan ved at introducere adskillige teknologier, herunder maskinlæring (ML), kunstig intelligens (AI), naturlig sprogbehandling (NLP) og avanceret sentiment-analyse for at give dem et ekstra niveau af funktionalitet. Det er også førende indenfor AI-drevne algoritmer.

Nogle af de mest betydningsfulde funktioner bag AltSignals inkluderer en fuldautomatisk handelsfunktion, der fungerer 24/7 og giver brugerne et højt niveau af nøjagtighed og gør dem i stand til at styre deres risiko.

Der er også avanceret sentiment-analyse. Dette betyder, at brugerne kan få handelssignaler og analyser for Binance Futures, Forex og Tradingview Algos.

ASI er den originale kryptovaluta bag platformen, og står for at være medlemsvalutaen for økosystemet og kan bruges til at få adgang til adskillige AI-relaterede tjenester overalt på platformen.

Derudover kan brugerne også få tidlig adgang til ActualizeAI ved blot ved at holde ASI som token i deres kryptovaluta wallet.

ActualizeAI er et internt udviklet værktøj, der bruger AI til at hjælpe med at finde mønstre i markedsdata og give forudsigelser, hvorigennem de handlende kan foretage fremtidige handler med så meget information som muligt.

Dette betyder, at ActualizeAi kan lære om den generelle sentiment-analyse for en række digitale aktiver, forex, futures og traditionelle værdipapirer og bruge denne information til at lave de mest nøjagtige markedsforudsigelser, hvilket gør det muligt for de handlende at kapitalisere på deres fremtidige investeringer så nøjagtigt som muligt.

Projektet blev oprindeligt etableret i 2017 og blev udviklet til en profitabel forretning med et engageret fællesskab, der handler på og diskuterer signalerne.

ASI repræsenterer en solid investeringsmulighed

Copy link to section

Det er tydeligt, at blockchain-området har oplevet et højt niveau af nytte. Den seneste begivenhed, hvor Dogecoin-futures likvidationer nåede $32,90 millioner, er en indikation af, at der er et stort marked, og at kryptovaluta-fansene er kommet for at blive, selv på trods af den negative start på året.

Hvad angår ASI-tokenet, det originale token bag AltSignals, så er det op til hver enkelt investor at analysere deres overordnede mål og forventninger for at vide, hvad de går ind til, før de investerer.

Tokenet vil ikke kun give turbo på AI-egenskaberne i den revolutionære AltSignals algoritme, men har også evnen til at udvikle en række værktøjer og indsigter, som alle implementerer naturlig sprogbehandling (NLP) og sentiment-analyse.

Mange faktorer skal tages i betragtning. Dette inkluderer, hvor meget investorerne tror på fremtiden indenfor kunstig intelligens (AI) og de værktøjer, der bruger den, til hvor meget fremtidig handel med futures eller andre markeder kan forekomme.

Med den øgede interesse for kunstig intelligens og den overordnede appel ved handel med kryptovaluta på grund af deres volatilitet, så kunne det at få de rigtige forudsigelser gavne millioner af handlende globalt, hvilket øger den overordnede appel og anvendeligheden af AltSignals.

Efterhånden som flere handlende og investorer begynder at akkumulere ASI, så vil det stige i nytte og værdi. Enhver investor og handlende, der er interesseret i at komme tidligt ind i projektet, kan lære mere om AltSignals forsalget her.

Alle disse aspekter er et stærkt argument for ASI-tokenet fremadrettet, og gør det til en tiltalende investeringsmulighed for alle, der ønsker at være på forkant med blockchain-innovationen, og det giver dem samtidigt også adgang til et unikt AI-drevet økosystem, der kan give adskillige fordele for de tidligste investorer.

Ad

Kom nemt i gang med krypto ved at følge krypto-signaler og diagrammer fra den professionelle handlende Lisa N Edwards. Tilmeld dig i dag for nemme at følge handler for massevis af altcoins hos GSIC.