Da Marathon Digital (MARA) aktiekursen falder, er det et godt køb?

Af:
op Sep 21, 2023
Listen
  • MARA-aktiekursen er faldet med mere end 55% fra det højeste i YTD.
  • Bitcoin har trukket sig tilbage fra det højeste niveau på 32.000 $ til 26.000 $.
  • Marathon Digital har skåret ned på sin gæld med over 56%.

Følg Invezz på TelegramTwitter og Google News for de seneste opdateringer >

Marathon Digital (NASDAQ: MARA) aktiekurs har været i et stærkt frit fald i de seneste tre måneder. Salget fortsatte i denne uge, selvom prisen på Bitcoin holdt ret stabilt over $26.000. Alt i alt er MARA-aktien faldet med mere end 55% fra det højeste punkt i år.

Opdateringer af Marathon-transaktioner

Copy link to section

Marathon Digital, et af de største Bitcoin- mineselskaber i verden, er kommet under intenst pres i de sidste par måneder. Dens aktie er faldet, selvom Bitcoin har holdt ret godt efter at være faldet under $25.000 i mandags i sidste uge.

Are you looking for fast-news, hot-tips and market analysis? Sign-up for the Invezz newsletter, today.

I store træk er frasalget i overensstemmelse med udviklingen på det bredere aktiemarked. Kendte virksomheder som Apple, Tesla og Nvidia har set deres aktier reducere nogle af deres indledende gevinster.

Marathon er også faldet på grund af den overordnede ydeevne af Bitcoin og andre kryptovalutaer. Efter at være steget til det højeste på $32.000 for et par måneder siden, er Bitcoin faldet til ~$26.000. Det har også dannet et dødskors, et af de mest nøjagtige bearish tegn på markedet.

Marathon Digital og andre Bitcoin- mineaktier som Argo Blockchain og Riot Platforms har en tæt sammenhæng med BTC. I de fleste perioder har de en tendens til at bevæge sig hurtigere end Bitcoin, som vi så tidligere på året.

Featured Broker

Looking to invest?

Invest and trade CFD stocks, ETFs, digital assets & commodities in minutes with our highest-rated broker.

Ad

I mellemtiden er MARA-aktiekursen også styrtet på grund af virksomhedshandlinger fra ledelsens side. I en erklæring onsdag sagde selskabet, at det havde reduceret sin gældsbelastning med 56%.

Det gjorde den ved at bytte $417 millioner noter med 31,7 millioner nye aktier. Som følge heraf blev eksisterende aktionærer udvandet en del. Alligevel mener jeg, at det var den rigtige beslutning, da det sætter virksomhedens balance på et bedre sted. Det ville også være dyrere at have for meget gæld i dette højrentemiljø.

Marathon har stadig over 13.000 BTC i sin balance og tilføjer omkring 34,5 BTC om dagen.

MARA aktiekursprognose

Copy link to section
MARA stock

Det daglige diagram viser, at Marathon Digital aktiekursen har været i en stærk bearish trend i de seneste par måneder. Det er faldet til under den vigtige støtte $12,74, det højeste niveau den 18. april. Aktierne faldt også under den stigende trendlinje vist med rødt.

Vigtigst er det, at Marathon Digital aktiekursen er faldet under de 50-dages og 100-dages eksponentielle glidende gennemsnit. Det nærmer sig også det vigtigste støtteniveau på $8,56, det laveste niveau i juni.

Derfor vil aktierne sandsynligvis fortsætte med at falde i de kommende dage, da sælgerne målretter støtten til $8. På lang sigt vil aktierne dog sandsynligvis stige tilbage. Desuden har det forbedret sin balance og har en stærk markedsandel i BTC-mineindustrien.

Denne artikel er oversat fra engelsk ved hjælp af AI-værktøjer, og derefter korrekturlæst og redigeret af en lokal oversætter.

Ad

Kopier de professionelle handlende med eToro. invester i aktier, såsom Tesla og Apple. Øjeblikkelig handel med ETF’er, såsom FTSE 100 & S&P 500. Tilmeld dig på få minutter.

10/10
Få en demokonto
Bitcoin Aktier Minedrift