Lloyds aktiekurs danner et frygtet mønster forud for indtjeningen

Af:
op Apr 23, 2024
Listen
  • Lloyds Banks aktiekurs er steget med over 35 % fra sit laveste punkt i november.
  • Det har dannet et dobbelt-top-mønster på det daglige diagram.
  • Analytikere forventer, at selskabets resultater viser, at dets NII kom ind på 3,5 milliarder pund.

Følg Invezz på TelegramTwitter og Google Nyheder for de seneste opdateringer >

Lloyds (LON: LLOY) aktiekurs ligger på et vigtigt niveau forud for selskabets økonomiske resultater. Aktien nærmer sig det hidtidige højeste på 52,35p, dets højeste punkt i år, da FTSE 100-indekset er sprunget til et rekordhøjt niveau.

Er du på udkig efter signaler og advarsler fra professionelle handlere? Tilmeld dig Invezz Signals™ GRATIS. Det tager 2 minutter.

Lloyds Banks indtjening forude

Copy link to section

Dette bliver en vigtig uge for Lloyds Bank, da selskabet offentliggør sine kvartalsregnskaber onsdag.

Disse resultater vil komme på et tidspunkt, hvor selskabets aktie klarer sig markant. Det er steget med mere end 35 % fra det laveste niveau i november. Det har sluttet sig til andre europæiske banker som Unicredit, Barclays og HSBC, der er steget kraftigt i år.

Virksomheden har nydt godt af de relativt høje renter i Storbritannien. Renterne i landet er steget til et flerårigt højdepunkt på 5,25 %, hvilket har ført til stærke nettorenteindtægter (NII).

De seneste økonomiske resultater viste, at dens samlede omsætning i kvartalet til over £5,3 milliarder i sidste kvartal. Dens nettoindtægt kom på 1,2 milliarder pund i løbet af kvartalet, da dens nettorentemargin steg.

Når man ser fremad, forventer analytikere nu, at denne uges resultater viser, at dets nettorenteindtægter trak sig tilbage til 3,2 milliarder pund, et fald fra 3,5 milliarder pund i samme kvartal i 2023. Nettoindkomsten forventes at falde til 4,32 milliarder dollar fra sidste års 4,6 milliarder pund.

Lloyds indtjeningsestimater

Analytikere forventer også, at dens CET1-ratio faldt fra 14,1% i Q1’23 til 13,9%. De fleste europæiske banker har reduceret deres CET1-nøgletal, da de øger deres afkast til investorerne og indsnævrer deres pris-til-bog-forhold. Banken forventer at reducere sin ratio til at falde til 13 % i 2026. Banken har en P/B til ratio på 0,6640, hvilket betyder, at den er under sin bogførte værdi.

Lloyds aktiekursprognose

Copy link to section

LLOY diagram af TradingView

Hvis vi ser på det daglige diagram, ser vi, at Lloyds Bank-aktiekursen har været i en stærk bullish trend efter bundet på 38p i oktober sidste år til et højdepunkt på 52,35p i denne måned. Det er forblevet over 50-dages og 25-dages glidende gennemsnit.

Aktien ser ud til at danne et dobbelt-top-mønster ved 52,34p, hvis halsudskæring er på 49,43p. I de fleste tilfælde er et dobbelt-top-mønster normalt et bearish tegn. Relative Strength Index (RSI) og MACD-indikatorerne har dannet bearish divergensmønstre.

Derfor er udsigterne for aktien neutrale med en bearish bias. Et træk over det afgørende modstandspunkt på 52.34p vil pege på mere opad. På grund af det dobbelte topmønster og divergensmønstrene er der dog en sandsynlighed for, at den vil have et bearish udbrud til halsudskæringen ved 49,43p.

Denne artikel er oversat fra engelsk ved hjælp af AI-værktøjer, og derefter korrekturlæst og redigeret af en lokal oversætter.

Ad

Vil du have letforståelige signaler krypto-, forex- og aktiehandelssignaler? Gør det enkelt at handle ved at kopiere vores team af professionelle handlende. Konsekvente resultater. Tilmeld dig i dag på Invezz Signals™.

0/10
Learn more
Aktier Finans og bankvirksomhed Markedsanalyse