Her er de bedste Russell 2000 (IWM) ETF-aktier i 2024

Af:
op May 7, 2024
Listen
  • iShares Russell 2000 ETF har haltet bagefter SPY og QQQ fondene i år.
  • Virksomheder i ETF'en har en tendens til at være mindre rentable i et miljø med høje renter.
  • Biotekaktier har været de bedste i år.

Følg Invezz på TelegramTwitter og Google Nyheder for de seneste opdateringer >

iShares Russell 2000 ETF (IWM) er fortsat med at klare sig dårligere end sine større rivaler som SPDR S&P 500 ETF (SPY) og Invesco QQQ (QQQ) ETF’er. Den er kun steget med 2,2 % i år, mens de to andre er steget med over 5 %.

Er du på udkig efter signaler og advarsler fra professionelle handlere? Tilmeld dig Invezz Signals™ GRATIS. Det tager 2 minutter.

Dette er en tendens, der har stået på i lang tid, da mega-cap-selskaber som Apple, Amazon, Nvidia og Alphabet er fortsat med at skyde i vejret. Russell 2000- indekset består for det meste af mindre virksomheder med tyndere balancer og lønsomhed.

IWM vs SPY vs QQQ ETF’er

Bedste Russell 2000 ETF-aktier

Copy link to section

Alligevel har indekset haft nogle af de bedst præsterende virksomheder på Wall Street i år. De fleste af dens bedste vindere er inden for bioteknologi industri, som har nydt godt af de igangværende opkøb fra større medicinalvirksomheder.

Et nærmere kig på de 20 bedste vindere i indekset viser, at kun 3 virksomheder – Super Micro Computer, Carvana og Oscar Health – ikke er i biotekindustrien.

Janux Therapeutics (JANX) aktiekurs er steget med over 478%, da virksomheden gjorde fremskridt med sit kræftlægemiddel. Det arbejder på en teknologi, der retter sig mod specifikke tumorantigener og T-celler. JANX007 og JANX008 er flyttet i den første fase af test med opmuntrende resultater.

Viking Therapeutics (VKTX) aktiekurs er steget med over 313% i år, da virksomheden fortsatte med at undersøge sit vægttabslægemiddel. Den offentliggjorde for nylig stærke resultater, der viste, at patienter, der tog en pille hver dag, tabte sig omkring 5,3 % af deres vægt.

Investorer håber, at Viking Therapeutics bliver et buyout-mål for en af de førende medicinalvirksomheder. Hvis dette ikke sker, vil firmaet sandsynligvis kæmpe for at konkurrere med andre pengestærke virksomheder som Eli Lilly, Novo Nordisk og Biogen.

Longboard Pharmaceuticals aktier er steget

Copy link to section

Longboard Pharmaceuticals aktiekurs er steget med over 240% i år, da det fortsætter med at udvikle lægemidler til patienter med neurologiske og sjældne sygdomme. I sin seneste opdatering sagde virksomheden, at bexicaserin-lægemidlet opnåede anfaldsreduktioner på omkring 59,8% i anfald.

De andre toppræsterende i IWM ETF er virksomheder som Vera Therapeutics (VERA), Avidity Biosciences (RNA), Cullinan Therapeutics (CGEM) og Sana Biotechnology (SANA). Alle disse aktier er steget med over 140%.

På den anden side er de dårligst præsterende virksomheder i Russell 2000-indekset Bakkt Holdings, Amylyx Pharmaceuticals, Liveperson, Spirit Airlines og Weight Watchers. Bakkt-aktien faldt med over 88% i år, da selskabet udsendte en going concern-advarsel.

Weight Watchers styrtede ned, efter Oprah Winfrey forlod bestyrelsen, mens iRobot er faldet, efter at Amazon har opgivet sit buyout-tilbud. Andre efternøler er virksomheder som Children’s Place , Digital Turbine, Sunnova Energy og Microvast Holdings.

Denne artikel er oversat fra engelsk ved hjælp af AI-værktøjer, og derefter korrekturlæst og redigeret af en lokal oversætter.

Aktier Indekser