Mening: Her er grunden til, at Coinbase bør erhverve Robinhood

Af:
op May 10, 2024
Listen
  • Coinbase offentliggjorde stærke økonomiske resultater, hjulpet af kryptoboomet.
  • Robinhood offentliggjorde også stærke kvartalsresultater, da aktierne steg.
  • Coinbase ville drage fordel af at erhverve Robinhood ved at diversificere til aktier.

Følg Invezz på TelegramTwitter og Google Nyheder for de seneste opdateringer >

Coinbase ( NASDAQ: COIN ) og Robinhood ( NASDAQ: HOOD ) aktiekurser er i en genopretningstilstand efter at være dykket hårdt mellem slutningen af 2021 og 2023. Robinhoods aktier er steget med 129 % fra sit laveste punkt i 2022, mens COIN er steget med over 510 %.

Er du på udkig efter signaler og advarsler fra professionelle handlere? Tilmeld dig Invezz Signals™ GRATIS. Det tager 2 minutter.

COIN vs HOOD

HOOD vs COIN aktier

Robinhood og Coinbase er fantastiske virksomheder

Copy link to section

Coinbase og Robinhood er nogle af de mest populære fintech-virksomheder blandt unge i USA. Robinhood har fuldstændig revolutioneret børsmæglerbranchen, først ved at introducere kommissionsfri handel og 24-timers handel.

Coinbase er på den anden side den største kryptobørs i USA og håndterer milliarder af dollars i handler hver dag. Det overvåges af Securities and Exchange Commission (SEC) og revideres af Deloitte.

Jeg tror på, at Coinbase bør erhverve Robinhood, en aftale, der ville skabe en finansiel service-behemoth med næsten 5 milliarder dollars i årlig omsætning. Det ville også have over $300 milliarder i aktiver under depot (AUC).

Coinbase har nemt råd til at håndtere transaktionen. Det har en markedsværdi på $50 milliarder, mens Robinhood er vurderet til omkring $14,5 milliarder. Det har også over $6,7 milliarder i kontanter og kortsigtede investeringer og omkring $4,2 milliarder i langsigtet gæld.

Som sådan kan virksomheden finansiere transaktionen gennem en kombination af aktier, kontanter på hånden og lån.

Hvorfor COIN og HOOD-fusionen giver mening

Copy link to section

Kombinationen ville være ideel af tre hovedårsager. For det første ville Coinbase og Robinhood have betydelige synergier, især på den teknologiske side af tingene. De to virksomheder ville være i stand til at dele udviklere, da deres tjenester er komplementære.

Mens Robinhood er kendt for aktiehandel, er det også en stor spiller i kryptoindustrien. De seneste resultater afslørede, at Robinhoods kryptohandelsvolumen steg med 224% til over $36 milliarder i kryptohandelsvolumener.

For det andet ville købet af Robinhood hjælpe Coinbase med at håndtere den sæsonmæssige karakter af kryptoindustrien. Historien viser, at digitale mønter gennemgår længere perioder med ‘vinter’ og ‘sommer’, en situation, der skader Coinbase og andre børser.

For eksempel, mens mængden af kryptovaluta steg i 1. kvartal, viser data, at det er tumlet hårdt, nu hvor Bitcoin ikke er gået nogen vegne i de seneste tre måneder.

For det tredje ville kombinationen hjælpe de to selskaber med at øge deres tilbagevendende indtægter. Robinhoods guldprodukt genererede $35 millioner i omsætning, mens Coinbase’s abonnements- og serviceomsætning steg til over $510 millioner.

Aftalen ville også gavne Robinhood, et firma, der konkurrerer med giganter som Fidelity, Schwab og Morgan Stanley gennem sit E-Trade-mærke.

For at være klar: Coinbase og Robinhood har ikke annonceret planer om at kombinere, og det er uklart, om sidstnævnte ville være åben for en buyout.

Denne artikel er oversat fra engelsk ved hjælp af AI-værktøjer, og derefter korrekturlæst og redigeret af en lokal oversætter.

Aktier Markedsanalyse Teknologi