Er Warner Bros (WBD) aktien for billig til at ignorere?

Af:
op May 26, 2024
Listen
  • Warner Bros. Discovery er hjemsted for nogle giftige ældre tv-mærker.
  • Dets studier, netværk og DTC-forretninger bremses dramatisk.
  • Virksomheden sidder på en gæld på 43 milliarder dollar, der kan begrænse væksten.

Følg Invezz på TelegramTwitter og Google Nyheder for de seneste opdateringer >

Warner Bros. Discovery (NASDAQ: WBD) aktiekursen forblev under intenst pres denne måned, da bekymringerne om virksomhedens fremtid fortsatte. Det lukkede på 7,73 dollar fredag, et fald fra det højeste niveau nogensinde på 78,11 dollar. Dens værdiansættelse er faldet til mindre end 20 milliarder dollars.

Er du på udkig efter signaler og advarsler fra professionelle handlere? Tilmeld dig Invezz Signals™ GRATIS. Det tager 2 minutter.

Undervurderet, men risikabelt

Copy link to section

I min sidste artikel om Warner Bros. Discovery skrev jeg, at det var et af de mest undervurderede medieselskaber i USA. Jeg brugte en sum-af-dele tilgang til at vurdere, at firmaet var meget billigt. Efter min vurdering har dets studier og Max forretning en større værdiansættelse end hele virksomheden.

Warner Bros. Discovery har også nogle giftige medievirksomheder, som ikke længere er relevante i dag. CNN, Food Network, OWN og Animal Planet er nogle af dets tv-selskaber. Mens nogle af disse netværk var meget populære i fortiden, er deres publikum faldet kraftigt for nylig.

Alligevel anslog jeg i min artikel om summen af dele, at nogle af disse virksomheder kunne hente en enorm sum penge, hvis de blev solgt. Et godt eksempel på dette er, at Paramount Globals BET og VH1 tiltrak 3,5 milliarder dollars fra Byron Allen.

Warner Bros. Discoverys seneste økonomiske resultater gav flere beviser på, at virksomheden stadig var under pres. Dens omsætning i første kvartal faldt til 9,95 milliarder dollars fra 10,7 milliarder dollars et år tidligere. Også dets justerede EBITDA-tal faldt fra over $2,6 milliarder til $2,1 milliarder, mens dets frie pengestrøm steg til $390 millioner.

De fleste af Warner Bros’ segmenter rapporterede et konstant fald i omsætningen. Dets studieomsætning faldt med 12% til 2,8 milliarder dollars, hvilket selskabet tilskrev sidste års strejker. Desuden faldt dets netværkssegments omsætning med 8% til 5,1 milliarder dollars, da dets reklameforretning kæmpede.

WBD’s direkte-til-forbruger-omsætning var næsten flad på $2,46 milliarder, da antallet af abonnenter steg til 99,6 millioner. Det havde en justeret EBITDA på $86 millioner.

Warner Bros. Discovery står over for flere risici forude. For det første er det stadig en af de mest forgældede virksomheder i mediebranchen. Mens dens gæld er reduceret gennem årene, skylder den stadig 43,2 milliarder dollars til långivere.

Dets enorme bjerg af gæld kan begrænse dets udgifter til udvikling af indhold på et tidspunkt, hvor Netflix og Disney bruger milliarder af dollars. Netflix har tilføjet millioner af brugere og har nu over 269 millioner abonnenter.

Det er uklart, om Warner Bros. Discoverys kommende Max globale udvidelse vil tiltrække millioner af brugere. Som vi så med Netflix, vil virksomheden også skulle bruge betydelige summer på reklamer for at nå disse brugere.

Den anden usikkerhed er, om Venu Sports, dets joint venture med Disney og Fox Corporation bliver en stor succes.

Warner Bros. Discovery aktieanalyse

Copy link to section

WBD-diagram af TradingView

Derfor har vi med WBD en virksomhed med nogle af de største brands i mediebranchen globalt. Dens vækst er aftagende, har betydelige mængder af gæld, og dens forretning står over for mange usikkerheder forude.

Værre er, at virksomheden har nogle svage tekniske. Det har konstant holdt sig under 50-dages og 100-dages eksponentielle glidende gennemsnit (EMA). Det faldt også under støtten på $8,83, dets laveste sving i december 2022. Denne pris var den nederste side af det faldende trekantdiagrammønster.

Det har også dannet et brud- og gentestmønster ved at teste modstanden ved $8,83. Derfor er aktiens udsigter bearish, med det næste potentielle niveau at se er på $5,0. Dette synspunkt vil blive gyldigt, hvis aktien styrter under det laveste niveau for år til dato på $7,38.

Denne artikel er oversat fra engelsk ved hjælp af AI-værktøjer, og derefter korrekturlæst og redigeret af en lokal oversætter.

Aktier Markedsanalyse Medier