Solana-prisforudsigelse: SOL-analyse, som den sidder på et bjørnemarked

Af:
op Jun 11, 2024
Listen
  • Solanas token har bevæget sig ind på et dybt bjørnemarked i de seneste tre måneder.
  • Solana er stadig blevet den næststørste spiller i blockchain-industrien.
  • Ethereums ETF-godkendelse kan åbne døren for Solana ETF'er.

Følg Invezz på TelegramTwitter og Google Nyheder for de seneste opdateringer >

Prisen på Solana (SOL) har oplevet en kraftig vending i de seneste par uger. Efter at have toppet på $210 i marts, har tokenet bevæget sig ind på et dybt bjørnemarked og faldt med over 28%. Dette nedbrud skete, da det seneste momentum i kryptoindustrien aftog.

Er du på udkig efter signaler og advarsler fra professionelle handlere? Tilmeld dig Invezz Signals™ GRATIS. Det tager 2 minutter.

Næste potentielle katalysator for Solana

Copy link to section

Solana-prisen er faldet kraftigt, efterhånden som momentum i kryptoindustrien er falmet. Bitcoin har kæmpet for at bevæge sig over det hidtil høje niveau på $73.500, mens Ethereum ikke har kunnet bevæge sig over modstandspunktet på $4.000.

Nylige data viser, at aktiviteterne i netværket er gået i stå. For eksempel er den samlede værdi låst (TVL) i Solana-økosystemet faldet fra over 10 milliarder dollars i år til 9,4 milliarder dollars. Dette fald er sket på tværs af netværket, hvor nogle af de største efternøler er Jito, Marinade, Kamino og Sanctum.

solana tvl

Solana DeFi TVL

Alligevel er Solana fortsat det næststørste netværk i blockchain-industrien efter Ethereum. Og dets decentraliserede børser (DEX) som Raydium, Orca og Jupiter er blevet de største spillere i branchen efter Uniswap.

Solana er også blevet det mest populære netværk for udviklere, der bygger meme-mønter. Nogle af de bedste tokens i økosystemet er dogwifhat (WIF), Bonk og Ben the Dog. Disse tokens er blevet de største dele af kryptoindustrien med en samlet markedsværdi på over $60 milliarder.

Den næste vigtige katalysator for Solana vil være den endelige godkendelse af Ethereum Exchange Traded Funds (ETF) af Securities and Exchange Commission (SEC). Dette vil være store nyheder, fordi SEC stadig mener, at Ether er en sikkerhed på grund af dens indsatsfunktioner.

Hvis dette sker, kan vi se nogle ansøgninger om Solana ETF’er fra virksomheder som VanEck, Blackrock og Invesco. Hvis dette sker, vil der være mere efterspørgsel efter Solana fra institutionelle investorer kort efter lanceringen. Bitcoin ETF’er har tiltrukket over 60 milliarder dollars i indstrømning i år.

Solana ETF’er kunne tiltrække flere aktiver, fordi det er den 5. største kryptovaluta og den næststørste blockchain. Det er også meget likvidt med en daglig handlet volumen på over 5 milliarder dollars.

Solana prisudsigt

Copy link to section
solana price

SOL-diagram af TradingView

Det daglige diagram viser, at SOL-token-prisen toppede på $210 tidligere i år midt i kryptoboomet. Det er nu styrtet med tocifrede, efterhånden som momentumet aftog. Tokenet er flyttet under Woodie-pivotpunktet ved $160.

Det er også styrtet under 50-dages og 25-dages eksponentielle bevægelige gennemsnit (EMA). Samtidig er Relative Strength Index (RSI) styrtet under neutralpunktet på 50. MACD-indikatoren er faldet til under neutralpunktet.

Derfor er udsigterne for tokenet bearish, og det næste punkt at se er den første støtte til Woodie-omdrejningspunktet på $130. Denne prisbevægelse indebærer et fald på 15 % fra det nuværende niveau.

Denne artikel er oversat fra engelsk ved hjælp af AI-værktøjer, og derefter korrekturlæst og redigeret af en lokal oversætter.

Verden