Aksjekursen i Faraday Future (FFIE) flyr: Wyckoff sier unngå

Av:
May 15, 2024
Listen
  • Faraday Futures aksje har steget kraftig denne uken.
  • Den steg med over 367 % på tirsdag og er opp med mer enn 120 % på onsdag.
  • Selskapets fremtid er i fare ettersom pengeforbrenningen eskalerer.

Følg Invezz på TelegramTwitter og Google Nyheter for å få de siste oppdateringer >

Aksjekursen i Faraday Future ( NASDAQ: FFIE ) flyr mens meme-manien tar fart. Den steg med over 367 % på tirsdag og er opp med over 127 % i førmarkedsøkten. Den ble handlet til $0,6600, den høyeste svingningen siden januar, og ga den en markedsverdi på over $12 millioner.

Leter du etter signaler og varsler fra pro-traders? Registrer deg GRATIS på Invezz Signals™. Tar 2 min.

FFIEs fremtid er fortsatt i fare

Copy link to section

Faraday Future har vært et av de dårligst presterende elbilselskapene i verden. Det har vært en kontantforbrenningsovn som har brent over 3 milliarder dollar de siste årene, og som nå går tom for penger. De siste resultatene viste at den hadde bare 6,7 millioner dollar i kontanter mens nettotapet var på over 70 millioner dollar.

Mye har skjedd de siste månedene. Mest bemerkelsesverdig har Nasdaq besluttet å fjerne den fra børsen siden aksjen har holdt seg under $1 lenge. Den har heller ikke publisert sin årsrapport, ofte kjent som 10K.

Derfor skjer den pågående Faraday Future-aksjeoppgangen ettersom daytradere fortsetter å pumpe sterkt shortede selskaper som GameStop, AMC og MicroCloud Hologram . Som vi så i 2021, har aksjer som stiger av meme-årsaker en tendens til å falle etter at okseløpet er over.

Fundamentalt sett er det vanskelig å se Faraday Futures fremtid. For det første er det i elbilindustrien som går gjennom store utfordringer når veksten stopper opp. Det forklarer hvorfor de fleste EV-selskaper som Tesla, Nio og XPeng har falt.

For det andre er det uklart om det er nok etterspørsel etter Faraday Futures FF 91-kjøretøy, som har en klistremerkepris på over $300k. Derimot går den dyreste Tesla Cybertruck for mindre enn $150k. $300k for en elbil fra et uprøvd selskap er litt for mye.

For det tredje har Faraday Future gått tom for penger. Som nevnt har den mindre enn 10 millioner dollar i kontanter og brenner fortsatt betydelige pengesummer.

Faraday Future aksjekursprognose

Copy link to section
Faraday Future

FFIE-diagram av TradingView

Når vi ser på 4H-diagrammet, ser vi at FFIE-aksjekursen har vært i en konsolideringsfase de siste månedene. Denne forestillingen er et tegn på at den var i akkumuleringsfasen av Wyckoff-metoden.

Deretter gikk den til påslagsfasen av denne strategien der etterspørselen vanligvis oppveier tilbudet. I de fleste perioder går aksjen deretter til distribusjonsfasen av Wyckoff-metoden etterfulgt av en nedskrivning, hvor den sletter gevinstene.

Denne artikkelen er oversatt fra engelsk ved hjelp av AI-verktøy, og deretter korrekturlest og redigert av en lokal oversetter.

Ad

Vil du ha krypto-, valuta- og aksjehandelssignaler som er enkle å kopiere? Gjør handel enkelt ved å kopiere vårt team av pro-traders. Konsekvente resultater. Registrer deg i dag på Invezz Signals™.

0/10
Learn more
Aksjer Markedsanalyse