Analyse: bør du tage chancen med FIFA NFTerne på OKX

Af:
op nov 24, 2022
Listen to this article
  • FIFA VM er blevet en rigtig populær begivenhed i denne uge.
  • OKX lancerede FIFA NFT'erne, som folk kan bytte, mens begivenheden fortsætter.
  • OKX forøgede den samlede præmiepulje for konkurrencen.

Det igangværende FIFA VM forventes at tiltrække milliarder af seere på verdensplan. Begivenheden forventes også at give blockchain branchen et ordentligt boost. En af de bedste virksomheder, der er på udkig efter at drage fordel af alt dette er OKX, som lancerede deres egen OKX NFT fodboldturnering. Du kan læse mere om disse NFT’er her. Men er det egentlig en god idé at handle med disse NFT’er?

Er OKX FIFA NFT’erne det værd?

OKX’s fodboldturnerings NFT’er er blevet populære blandt både de handlende såvel som kryptovaluta brugerne. Ifølge deres hjemmeside har de fleste mennesker mintet NFT’erne for at give støtte til Brasilien efterfulgt af Argentina, Tyskland, Frankrig og England.

Er du på udkig efter hurtige nyheder, gode tips og markedsanalyser? Tilmeld dig Invezz' nyhedsbrev i dag.

Disse hold har set over 72.158 mennesker lave deres egne NFT’er. I alt har disse holds præmiepuljer rejst over 834.000 USDT. Nogle af de andre populære hold inkluderer Belgien, Spanien og Holland.

Desuden er processen med at minte og handle med NFT’erne relativt let. Det eneste du skal gøre er at lave en NFT for dit yndlingshold og så blot vente på, at kampen slutter. Disse belønninger vil fortsætte med at stige i takt med at VM fortsætter.

Under knockout-fasen vil OKX tilføje 10 USDT til hver eneste NFT. For eksempel, hvis Argentina og Frankrig spiller, og de to hold har henholdsvis 200 og 300 NFT’er i gruppespillet, så vil OKX tilføje 5.000 USDT i præmiepuljen. Derfor, baseret på din evne til at forudsige og sit held, så er det muligt at opnå et betydeligt afkast.

Lav risiko, høj belønning

Hele processen virker som en sjov ting at gøre, mens du følger med i VM. Det har også et lavrisiko- og højt belønningspotentiale, alt afhængigt af, hvordan VM udspiller sig. Den gratis mintning af fodbold-NFT’er slutter, når gruppespillet slutter den 3. december.

En højere belønning vil finde sted i kampen om tredjepladsen, hvor spillet har en fast præmiepulje på 100.000 USDT. Hvis kun et lille antal mennesker forudsiger det vindende hold, så vil dine chancer for at vinde en betydelig sum penge forøges. I gruppespillet har brugerne en chance for at dele 20.000 USDT pr. kamp.

En anden grund til at overveje disse NFT’er er, at det er en god mulighed for at deltage i kryptovaluta branchen, idet priserne på de fleste mønter fortsat er under pres. De fleste mønter, herunder Bitcoin ( BTC/USD ) og Ripple ( XRP/USD ) er faldet kraftigt i denne måned. Derfor giver handel med disse NFT’er dig gode muligheder for at diversificere din indkomst.

De er også sikre, da de er baseret på Ethereum. Af denne grund er det næsten umuligt at miste dine NFT’er.

Endelig, så findes der en god måde at forlade NFT’erne på. Du kan nemlig blot vente indtil dit hold spiller, og så se resultaterne. Alternativt kan du afbrænde dit holds NFT’er og derved afgøre de belønninger, som du vandt under knockout-fasen. Efter at have afbrændt dine NFT’er, så vil du nu ikke længere være berettiget til at modtage belønninger fra holdet.

Der er to hovedrisikoer forbundet ved at handle med disse NFT’er. For det første er der risikoen for, at dit valg af hold ikke lykkes. Hvis din forudsigelse ikke går i opfyldelse, så vil dine penge blive overført til vinderens præmiepulje.

For det andet, før ottendedelsfinalen slutter og knockout-fasen begynder, så kan deltagerne ikke afbrænde deres NFT’er. Den eneste mulighed er derfor at holde på NFT’erne indtil kampen slutter eller også sælge dem. På dette stadie er det muligt at forlade processen med tab med i baggagen.