Krypto prisprognoser: Bitcoin Dogs, Inverse Finance, Amp

op Mar 17, 2024
Listen
  • Bitcoin Dogs afsluttede sit token-salg på $13 millioner i sidste uge.
  • Tokenet vil nu blive opført på en række vigtige børser.
  • Amp og Inverse Finance var blandt de bedst præsterende tokens.

Følg Invezz på TelegramTwitter og Google News for de seneste opdateringer >

Kryptovalutapriserne har en svær weekend efter rystelsen og profittagningen fortsatte. Bitcoin styrtdykkede fra sit rekordhøje niveau på over $73.000 til $66.000, mens den samlede markedsværdi for alle mønter er styrtdykket med over 4,4% til $2,63 billioner. Denne rapport tager et kig på tre tokens som Inverse Finance (INV), Bitcoin Dogs (ODOG) og Amp.

Are you looking for signals & alerts from pro-traders? Sign-up to Invezz Signals™ for FREE. Takes 2 mins.

Inverse Finance prisprognose

Copy link to section

Inverse Finance er et blockchain-projekt, der gør det muligt for brugere at låne en stablecoin kendt som DOLA, give likviditet og tjene belønninger ved at satse. Netværket har en TVL på over $93 millioner, mens mængden af DOLA i omløb er steget til over $64,5 millioner.

Inverse Finance var en af de kryptovalutaer, der klarede sig bedst i løbet af weekenden, da de handlende pumpede den. Den steg til et højdepunkt på $96, hvilket var et bemærkelsesværdigt comeback for en mønt, der blev handlet til $30, da måneden startede.

Inverse Finance krydsede det afgørende modstandsniveau på $59,90, det højeste niveau i juli sidste år. Den bevægede sig også kortvarigt over den øvre side af Andrews Pitchfork-værktøj. Tokenet forbliver over de 50-dages og 100-dages eksponentielle glidende gennemsnit (EMA).

Det har også bevæget sig lidt under oversiden af høtyven. Derfor vil tokenet sandsynligvis forblive under pres i de kommende dage, hvor bjørnene vil målrette den vigtigste støtte på $60. Yderligere stigninger vil kun blive bekræftet, hvis den bevæger sig over modstanden på $75.

inverse finance

Bitcoin Dogs prisprognose

Copy link to section

Bitcoin Dogs var en af de mest omtalte tokens i sidste uge, da udviklerne afsluttede token-salget. De rejste over $13 millioner fra de globale investorer, hvilket gør det til årets mest succesfulde token-salg.

Den næste fase af Bitcoin Dogs-tokenet vil være børsnoteringen af tokenet, som forventes at ske snart. Denne børsnotering vil sandsynligvis starte med de førende DEX-platforme som Uniswap, og derefter blive efterfulgt af andre populære centraliserede børser som Bybit, OKX, Binance og Coinbase.

Der er et par grunde til, at ODOG-tokenet kunne stige kraftigt, efter at den er blevet børsnoteret. For det første vil børsnoteringen ske på et tidspunkt, hvor kryptobranchen er inde i et stærkt opsving.

For det andet er der stor efterspørgsel på nye tokens. Som jeg skrev i lørdags, er Book of Memes steget til et rekordhøjt niveau og har opnået en markedsværdi på over $1,2 milliarder.

For det tredje har Bitcoin Dogs virkelig nytteværdi. Den vil have en kollektion på 1.000 NFT-tokens, have en gaming-platform og være et decentraliseret fællesskab. Du kan lære mere om de næste skridt her.

AMP prisprognose

Copy link to section

AMP-tokenprisen har klaret sig godt i de sidste par måneder. Den steg til et højdepunkt på $0,0168 i sidste uge, en stærk stigning, siden den blev handlet til $0,00143 i november sidste år. Derefter faldt den til et lavpunkt på $0,0090, da handlende tog overskud.

Nu er AMP-prisen vendt tilbage, mens de handlende forsøger at danne et dobbelt-top-mønster, hvis højeste side var på $0,0168. Den har ligget over alle glidende gennemsnit, mens Average Directional Index (ADX) er steget til 30, hvilket betyder, at den har momentum.

Derfor er prognosen for AMP-token positiv, og den næste pris, man skal holde øje med, ligger på $0,015, hvilket er ca. 25% over det nuværende niveau.

Amp price

Denne artikel er oversat fra engelsk ved hjælp af AI-værktøjer, og derefter korrekturlæst og redigeret af en lokal oversætter.

Ad

Vil du have letforståelige signaler krypto-, forex- og aktiehandelssignaler? Gør det enkelt at handle ved at kopiere vores team af professionelle handlende. Konsekvente resultater. Tilmeld dig i dag på Invezz Signals.

Learn more
Verden