Faraday Future (FFIE) aktiekurs flyver: Wyckoff siger undgå

Af:
op May 15, 2024
Listen
  • Faraday Futures aktie er steget kraftigt i denne uge.
  • Den steg med over 367 % tirsdag og steg med mere end 120 % onsdag.
  • Virksomhedens fremtid er i fare, da pengeforbrændingen eskalerer.

Følg Invezz på TelegramTwitter og Google Nyheder for de seneste opdateringer >

Faraday Future ( NASDAQ: FFIE ) aktiekurs flyver, mens meme-manien tager fart. Den steg med over 367 % i tirsdags og steg med over 127 % i præmarket-sessionen. Det handlede til $0,6600, dets højeste sving siden januar, hvilket gav det en markedsværdi på over $12 millioner.

Er du på udkig efter signaler og advarsler fra professionelle handlere? Tilmeld dig Invezz Signals™ GRATIS. Det tager 2 minutter.

FFIE’s fremtid er stadig i fare

Copy link to section

Faraday Future har været en af de dårligst ydende elbilsvirksomheder i verden. Det har været et pengeforbrændingsanlæg, der har brændt over 3 milliarder dollars i de sidste par år og nu løber tør for penge. De seneste resultater viste, at det kun havde $6,7 millioner i kontanter, mens dets nettotab lå på over $70 millioner.

Der er sket meget i de sidste par måneder. Mest bemærkelsesværdigt har Nasdaq besluttet at afnotere den fra børsen, da aktien har holdt sig under $1 i lang tid. Det har heller ikke offentliggjort sin årsrapport, almindeligvis kendt som 10K.

Derfor sker den igangværende Faraday Future-aktiestigning, mens daytradere fortsætter med at pumpe stærkt shortede virksomheder som GameStop, AMC og MicroCloud Hologram . Som vi så i 2021, har aktier, der stiger af meme-årsager, en tendens til at falde, efter at tyreløbet slutter.

Grundlæggende er det svært at se Faraday Futures fremtid. For det første er det i elbilindustrien, der gennemgår store udfordringer, når væksten går i stå. Det forklarer, hvorfor de fleste EV-selskaber som Tesla, Nio og XPeng er faldet.

For det andet er det uklart, om der er nok efterspørgsel efter Faraday Futures FF 91-køretøj, som har en mærkatpris på over $300k. I modsætning hertil går den dyreste Tesla Cybertruck for mindre end $150k. $300k for en elbil fra et utestet firma er lidt for meget.

For det tredje er Faraday Future løbet tør for penge. Som nævnt har den mindre end 10 millioner dollars i kontanter og brænder stadig betydelige summer af penge.

Faraday Future aktiekursprognose

Copy link to section
Faraday Future

FFIE-diagram af TradingView

Når vi ser på 4H-diagrammet, ser vi, at FFIE-aktien har været i en konsolideringsfase i de seneste par måneder. Denne forestilling er et tegn på, at den var i akkumuleringsfasen af Wyckoff-metoden.

Det gik derefter til mark-up-fasen af denne strategi, hvor efterspørgslen normalt opvejer udbuddet. I de fleste perioder flytter aktien derefter til distributionsfasen af Wyckoff-metoden efterfulgt af en markdown, hvor den sletter gevinsterne.

Denne artikel er oversat fra engelsk ved hjælp af AI-værktøjer, og derefter korrekturlæst og redigeret af en lokal oversætter.

Ad

Vil du have letforståelige signaler krypto-, forex- og aktiehandelssignaler? Gør det enkelt at handle ved at kopiere vores team af professionelle handlende. Konsekvente resultater. Tilmeld dig i dag på Invezz Signals™.

0/10
Learn more
Aktier Markedsanalyse