Abercrombie & Fitch (ANF): insidere sælger aktien

Af:
op May 24, 2024
Listen
  • Abercrombie & Fitchs nøgleinsidere som CEO og CFO sælger aktien.
  • Insidere har solgt aktier for over 100 millioner dollars i de seneste 12 måneder.
  • Selskabet offentliggør sit økonomiske resultat onsdag.

Følg Invezz på TelegramTwitter og Google Nyheder for de seneste opdateringer >

Abercrombie & Fitch ( NYSE: ANF ) aktiekurs er steget til et rekordhøjt niveau, da investorerne venter på indtjeningen i første kvartal, der er planlagt til den 29. maj. Det steg til et højdepunkt på $150, hvilket bringer de år-til-dato gevinster op på 70%. Den er også steget med over 553 % i de seneste 12 måneder, hvilket gør den til den bedste detailaktie i USA.

Er du på udkig efter signaler og advarsler fra professionelle handlere? Tilmeld dig Invezz Signals™ GRATIS. Det tager 2 minutter.

Abercrombie & Fitchs insidere sælger

Copy link to section

Abercrombie & Fitch, en millennium-fokuseret detailhandler, har gjort det godt på grund af sin stærke vækst i omsætning og rentabilitet. Dens omsætning steg til 4,2 milliarder dollars i det sidste regnskabsår, en stor stigning fra de 3,69 milliarder dollars, den tjente et år tidligere. Nettoindtægten steg til over 328 millioner dollars.

Analytikere forventer stærk vækst i omsætningen i de kommende økonomiske resultater. Det gennemsnitlige skøn er, at omsætningen steg til 963 millioner dollars. For året er forventningen, at dens omsætning vil springe til $4,58 milliarder efterfulgt af $4,7 milliarder i 2025.

Analytikere er bekymrede over ANF’s værdiansættelse. Det har en forward PE ratio på 18,24, højere end sektormedianen på 16. Denne værdiansættelse er lidt dyr for en virksomhed, hvis forward PE ratio ligger på 8,93 %.

En anden bekymring er, at insidere har solgt sine aktier for at drage fordel af aktiestigningen. Data indsamlet af MarketBeat viser, at insidere har solgt aktier for over 102 millioner dollars i de seneste 12 måneder. De fleste af disse salg er sket i år.

Nogle af de insidere, der sælger aktien, er Fran Horowitz, CEO, og Jay Rust, en executive vice president, og Scott Lipesky, CFO. Insidere ejer nu omkring 3,7% af virksomheden.

Insidersalg ses ofte som røde flag, da disse personer ofte har mere information om en virksomhed. I nogle tilfælde er disse salg dog forståelige, fordi de udgør en del af deres porteføljespredning.

Abercrombie & Fitch teknisk aktieanalyse

Copy link to section

ANF-diagram af TradingView

Det daglige diagram viser, at ANF-aktiekursen har været i et stærkt bullrun siden 2020. Den er steget fra omkring $7 i 2020 til $150 i dag. Senest er det hoppet over det afgørende modstandsniveau på $140, hvilket gør det dobbelt-top-mønster, der var ved at danne sig, ugyldigt.

Abercrombie & Fitchs aktier er også forblevet over alle glidende gennemsnit, hvilket signalerer, at tyre har kontrol. Jeg mener dog, at aktien nu er prissat til perfektion. Jeg tror også på det gamle tyske ordsprog: træer vokser ikke til himlen, hvilket betyder, at der altid er en grænse for, hvor højt en bestand kan gå over tid. Se bare på Tesla.

Som sådan er der en sandsynlighed for, at aktien vil trække sig tilbage og genteste støtten til $140 efter indtjening.

Denne artikel er oversat fra engelsk ved hjælp af AI-værktøjer, og derefter korrekturlæst og redigeret af en lokal oversætter.

Aktier Detailhandel Markedsanalyse