Ad

Pi Network: Hvad skete der med Pi Coin IOU?

Af:
op May 27, 2024
Listen
  • Pi Networks IOU-tokens er faldet fra dets rekordhøje niveau på $500 til omkring $40.
  • Udviklerne arbejder på at flytte fra det vedlagte hovednet til det primære.
  • Deres mål er at skabe et stort økosystem og afslutte KYC-processen.

Følg Invezz på TelegramTwitter og Google Nyheder for de seneste opdateringer >

Pi Coin IOU-prisen har bevæget sig sidelæns i de sidste par måneder, da investorer venter på migrationen til mainnet. Tokenet har siddet fast på $40 siden april, ned fra årets højeste på $136 og fra dets rekordhøje niveau på næsten $500.

Er du på udkig efter signaler og advarsler fra professionelle handlere? Tilmeld dig Invezz Signals™ GRATIS. Det tager 2 minutter.

Pi Coin-prisen har kæmpet i år

Copy link to section

Pi Coin er en cryptocurrency IOU, der blev lanceret i december 2022 for at give brugerne mulighed for at forudse ydeevnen af det rigtige Pi Networks token. Det blev noteret af topbørser som MEXC, BitMart, HTX og BitGet og har handlet siden da.

De rigtige Pi Network-udviklere fordømte tokens og advarede mod dem, hvilket forklarer, hvorfor den daglige handlede volumen er faldet. Data indsamlet af CoinGecko viser, at kun tokens til en værdi af $520k blev handlet søndag.

Til at begynde med er Pi Network et blockchain-netværk, der har til formål at hjælpe alle med at mine kryptovalutaer ved hjælp af deres smartphones. Dette er en lettere proces sammenlignet med, hvordan andre proof-of-work (PoW) kryptovalutaer som Bitcoin, Ravencoin og Litecoin udvindes.

Pi Network er blevet taget godt imod og er nu vokset til over 50 millioner brugere fra hele verden. Dens Android-applikation er blevet downloadet af over 50 millioner brugere, mens dens X (Twitter)-konto er blevet fulgt af over 3 millioner følgere.

Den største udfordring for minearbejdere er, at det ikke er muligt for Pi Coin-minearbejdere at indløse deres tokens til fiat-valutaer. Udviklerne har bemærket dette og arbejder på at migrere netværket fra et lukket hovednet til fuldt hovednet.

Pi network

Pi Coin IOU pris action

Udviklere arbejder på at flytte til mainnet

Copy link to section

Denne proces er forsinket, da udviklerne arbejder på at nå to hovedmål. For det første arbejder de på at booste økosystemet for at sikre, at Pi Coin har en stærk use cases på markedet. For at opnå det har de arbejdet på hackathons for at identificere potentielle udviklere.

De bedste innovationer i økosystemet er en Pi-browser, der er blevet downloadet over 10 millioner gange. Udviklerne har også lanceret Fireside Forum og Pi Ad Network. Alligevel er der lang vej igen, før økosystemet bliver mere levende.

For det andet arbejder udviklerne på at bekræfte brugerne i økosystemet gennem Know Your Customer (KYC) processen. Målet er at sikre, at alle pionerer er rigtige mennesker, og at netværket er fri for bots. Derudover håber de, at markedsmiljøet vil være befordrende, før de flytter fra det lukkede mainnet til et rigtigt. Som sådan, mens kryptoindustrien klarer sig godt i år, er mainnet-lanceringen ikke sket, fordi udviklerne ikke har nået de to andre mål.

Denne artikel er oversat fra engelsk ved hjælp af AI-værktøjer, og derefter korrekturlæst og redigeret af en lokal oversætter.

Kryptovaluta Markedsanalyse